Τελευταίες Ειδήσεις

Συνάντηση Αγγέλη με Τζανακούλη και συνέντευξη στα ερτζιανά


 Συνάντηση με την Ελευθερία Τζανακούλη, υποψήφια Περιφερειάρχη Θεσσαλίας είχε σήμερα ο συντοπίτης υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Βασίλης Αγγέλης στα Τρίκαλα ενώ το πρωί έδωσε συνέντευξη στο τοπικό ραδιόφωνο "ΡΣ"

Ο Καλαμπακιώτης  Δικηγόρος   κ. Αγγέλης εξήγησε τους λόγους που κατεβαίνει Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος και δη με τον συνδυασμό Ενωμένοι Θεσσαλοί  της Ελευθερίας Τζανακούλη.

Κατηγόρησε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό, για τις μεγάλες καταστροφές που προκάλεσε η πλημμύρα. Επίσης  για το γεγονός ότι δεν ανέλαβε  την πολιτική  ευθύνη  και πέραν της δικαστικής έρευνας.

Επίσης κατηγόρησε   τον κ Αγοραστό ότι ήταν εξαφανισμένος και τον τελευταίο καιρό επιχειρεί με επικοινωνιακά τρικ να  κερδίσει εντυπώσεις και δεν θα πετύχει  τον σκοπό του, αντίθετα οι Θεσσαλοί θα τον τιμωρήσουν για τα πεπραγμένα  του  στην κάλπη.   

Υποστήριξε ότι υπήρξε μεγάλη θεομηνία  αλλά σε καμία  περίπτωση δεν ισχύει  το αφήγημα  ότι η κακοκαιρία ήταν μεγάλη και δεν γινόταν να συγκρατηθούν τα νερά και  εάν υπήρχαν  αντιπλημμυρικά έργα θα σώζονταν η Θεσσαλία ή οι ζημιές θα ήταν πολύ μικρές .

 Η Θεσσαλία πρέπει να αλλάξει είπε και οι εκλογές τις Κυριακής δίνουν την ευκαιρία στους πολίτες να γίνει αυτό είπε και ζήτησε την στήριξη του κόσμου, τόσο για τον ίδιο όσο και  στο πρόσωπο  της Ελευθερίας Τζανακούλη  και  τον συνδυασμό.

Κατά το μεσημέρι επισκέφτηκε τα Τρίκαλα, όπου πραγματοποιούσε δυναμική περιοδεία η επικεφαλής του συνδυασμού Ενωμένοι Θεσσαλοί κα Ελευθερία Τζανακουλη μαζί με συνυποψήφιους  , τους οποίους συνάντησε και συνομίλησε μαζί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.