Τελευταίες Ειδήσεις

Συνεδρίαση ΔΣ Μετεώρων


Συνεδρίασε  το Δημοτικό Συμβούλιο Μετεώρων και έλαβε αποφάσεις για τα κάτωθι θέματα και αποφάσισε την οικονομική ενίσχυση συνδημότη με 3.000 ευρώ που κάηκε η αποθήκη από πυρκαγιά.


1.-Τροποποίηση του πρ-σμού οικ. έτους 2023.


2.-Έγκριση τροποποίησης Πολεοδομικού Σχεδίου Καλαμπάκας στα Ο.Τ. 99 και 100Κ επί της οδού Καστρακίου (Πατριάρχου Δημητρίου) και στα Ο.Τ. 141 και 182 στην επέκταση του Σχεδίου Πόλεως Καλαμπάκας. 


3.-Έγκριση Πρωτόκολλου Προσωρινής &Οριστικής Παραλαβής του έργου”ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΑΙΔΟΤΟΠΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ”


4.-Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης υλοποίησης προϋπολογισμού Β΄Τριμήνου 2023. 


5.-Προγραμματισμός προσλήψεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου Δήμου Μετεώρωνέτους 2024


6.-Έγκριση επέκτασης δικτύου ηλεκτροφωτισμού. 


7.-Αίτημα του Μορφωτικού & Ευεργετικού Συλλόγου Καστανιάς «Ο Στίνος» για παραχώρηση χρήσης του κτιρίου του πρώην Αστυνομικού Σταθμού Καστανιάς Καλαμπάκας. 


8.-Αίτημα της Ιεράς Μητρόπολης Σταγών και Μετεώρων για μακροχρόνια παραχώρηση τμημάτων δημοτικών κτιρίων για ίδρυση Πινακοθήκης και Λαογραφικού Μουσείου. 


9.-Πρόσληψη παιδιάτρου για την αντιμετώπιση των αναγκών των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Μετεώρων 


10.-Γνωμοδότηση για τη μελέτη Περιβαλλοντικών επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου “ΦΣΠΗΕ συνολικής ισχύος 400MWστις θέσεις «Παλιούρι», «Καψάλι», «Δραγάσια», «Καμίνια», «Γλέπη», Σβόρος, «Κτιός» «Αμπιδιές», «Μπαϊατάνι», «Αφορισμός», «Κουτσιουμάνης», «Παλιούρι» «Κοντοψώραχο» και «Κλαδιά» με τα συνοδά του έργα στα διοικητικά όρια των Δήμων Τρικκαίων και Μετεώρων (Π.Ε. Τρικάλων) Περιφέρειας Θεσσαλίας της εταιρίας DAMCO ENERGY AE. –


11.-Περί παραχώρησης δημοτικής έκτασης σε υπό σύσταση ενεργειακή κοινότητα Πολιτών με σκοπό την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου για εξοικονόμηση ενέργειας.


12.-Αίτημα της κας Παγώνη Κωνσταντινιάς περί πρακτικής άσκησης με την ειδικότητα της βοηθού βρεφονηπιοκόμου, σε παιδικό σταθμό του Δήμου Μετεώρων.


13.-Έγκριση παράτασης προθεσμίας του έργου “Ανάπλαση οδού Μετεώρων της Δ.Κ Καλαμπάκας του Δήμου Μετεώρων”. 


14.-Ορισμός Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Ανακατασκευή πεζοδρομίων στην οδό Ιωαννίνων του Δήμου Καλαμπάκας».


15.-Λήψη απόφασης επί της υπ΄αρ. πρωτ. 9614/20-6-23 αίτησης του Μπάτζιου Γεωργίου.


16.-Έγκριση πρακτικών της Επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου Μετεώρων. 


17.-Αίτημα Χουχουρέλου Παντελή περί ανανέωσης παραχώρησης – εκμίσθωσης δημοτικής έκτασης στη θέση «Παλιούρα» στην Κ. Βλαχάβας. 


18.-Αίτημα της E-Bikes Greece IKE για επέκταση της διάρκειας μίσθωσης του κτιρίου του παλιού τυροκομείου της Θεόπετρας. 


19.-Λήψη απόφασης επί αιτήσεως Θεοδωράκη Γεώργιου για επισκευή υδραύλακα. 


20.-Λήψη απόφασης περί αιτήματος του Συλλόγου Απανταχού Μαυρελιωτών Τρικάλων για παραχώρηση αίθουσας του σχολείου για δημιουργία Λαογραφικού Μουσείου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.