Τελευταίες Ειδήσεις

Δήλωση υποψηφιότητας του Απόστολου Ακρίβου και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο.


Ένα ακόμη δραστήριο μέλος της τοπικής μας κοινωνίας, ο Απόστολος Ακρίβος αγιογράφος στο επάγγελμα, κατέρχεται υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» και υποψήφιο Δήμαρχο τον Λευτέρη Αβραμόπουλο. Ο ίδιος δηλώνει πως «ο Λευτέρης Αβραμόπουλος δίνει μια νέα προοπτική στον τόπο μας, με νέες ιδέες και ένα όραμα που μπορεί να καταστήσει το Δήμο μας πρωταγωνιστή των εξελίξεων στα επόμενα χρόνια, σε όλους τους τομείς. «Θα δώσω λοιπόν κι εγώ τον αγώνα μαζί του για ένα Δήμο Μετεώρων καινοτόμο και πρωτοποριακό».

Απόστολος Ακρίβος

Αγιογράφος

 

 

Βιογραφικό

Ο Απόστολος Ακρίβος είναι γεννημένος το 1961, με καταγωγή από την από την Αχλαδέα Καλαμπάκας όπου ζει και μόνιμα.

Από το 1977  ασχολείται με την αγιογραφία, έχοντας μάλιστα εκπαιδευτεί στον συγκεκριμένο  τομέα, και μαθητεύοντας  δίπλα σε καταξιωμένους  καθηγητές του είδους, όπως ο Ιωάννης Γούλας.

Ο ίδιος ασχολείται με την αγιογραφία φορητών εικόνων, προσωπογραφιών και τοιχογραφιών έχοντας μάλιστα αγιογραφήσει εκκλησίες τόσο σε χωριά του Δήμου Μετεώρων όσο και σε άλλες περιοχές ανά την  Ελλάδα.

Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αχλαδέας, καθώς επίσης και  του Σκοπευτικού και Κυνηγητικού Συλλόγου Καρδίτσας. Επιπρόσθετα, τα τελευταία χρόνια είναι ενεργό μέλος του Ποδηλατικού Συλλόγου Καρδίτσας.

Κατέρχεται πρώτη φορά ως υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, θέλοντας να προσθέσει κι αυτός το λιθαράκι του στην αναδιάρθρωση του χωριού του και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.