Τελευταίες Ειδήσεις

Δολοφονία στη Ν. Φιλαδέλφεια: Στην Ελευσίνα σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον Μιχάλη Κατσουρή


Μέσα σε κλίμα θλίψης και οδύνης η οικογένεια, οι συγγενείς, οι φίλοι του και ο οργανισμός της ΑΕΚ θα αποχαιρετήσουν στις 17:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου, στην Ελευσίνα, τον άτυχο 29χρονο Μιχάλη.


Οθάνατός του, σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή, προήλθε από ακατάσχετη αιμορραγία, η οποία προήλθε από το τραύμα που του κατάφεραν οι χούλιγκανς στο χέρι στα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας.



Κάλεσμα για συμμετοχή στην κηδεία έκανε και η «Original 21» ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ, μέλος της οποίας ήταν και ο Μιχάλης Κατσούρης. Με ανάρτησή της καλεί όλο τον κόσμο της ΑΕΚ να αποχαιρετήσει τον 29χρονο με προσυγκέντρωση στις 12:30 στα δικαστήρια της Ευελπίδων. «Για να πάμε όλοι μαζί στον Μιχάλη μας!».


Ένα και μοναδικό τραύμα από μαχαίρι ήταν αυτό που στοίχισε τη ζωή του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή, σύμφωνα και με την ιατροδικαστική έκθεση, η οποία επιβεβαιώνει την αρχική διαπίστωση των γιατρών του νοσοκομείου, όπου μεταφέρθηκε ο άτυχος άνδρας.


Όπως διαπιστώθηκε από τον ιατροδικαστή Νίκο Καλόγρηα, που έκανε τη νεκροτομή, ο 29χρονος έφερε και κάποια άλλα χτυπήματα στα χέρια, που δέχτηκε προφανώς στην προσπάθεια του να αμυνθεί, όχι όμως ιδιαίτερης σημασίας.


Το τραύμα από μαχαίρι στον πήχη, ωστόσο, ήταν βαθύ και έκοψε αρτηρία και αγγεία, με αποτέλεσμα ο 29χρονος να πεθάνει από ακατάσχετη αιμορραγία.


Υπενθυμίζεται ότι από την πρώτη στιγμή αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι ο Μιχάλης περπάτησε μερικές δεκάδες μέτρα, αλλά οι δυνάμεις του τον εγκατέλειψαν, και όταν βρέθηκε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο ήταν πλέον αργά.


Εξιτήριο πήρε χθες από το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη. Η μητέρα του αδικοχαμένου νεαρού, κατέρρευσε μετά τον είδηση πως ο γιος της δολοφονήθηκε από Κροάτες χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια και είχε μεταφερθεί με καρδιολογικά προβλήματα στο νοσοκομείο. Υποβλήθηκε σε πλήρη καρδιολογικό έλεγχο ο οποίος ολοκληρώθηκε χωρίς ευρήματα και πήρε εξιτήριο το απόγευμα της Τετάρτης.


Την ίδια ώρα στην καρδιολογική κλινική του Θριασίου εισήχθη προληπτικά ο πατέρας του 29χρονου Μιχάλη.


Σύμφωνα με πληροφορίες λόγω της έντονης συγκινισιακής φόρτισης ένιωσε αδιαθεσία, είχε λιποθυμικό επεισόδιο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.