Τελευταίες Ειδήσεις

Τσιαπατόρης Βασίλειος. Ανακοίνωση υποψηφιότητας ως τοπικού συμβούλου Ασπροκκλησιάς του Δήμου Μετεώρων, με τον ΣΥΝδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου.


Συνδημότισσες, συνδημότες.

 

Είμαι ο Βασίλης Τσιαπατόρης με καταγωγή και μόνιμη διαμονή το Ψήλωμα Καλαμπάκας.

 

Σαράντα έξι ετών, αγρότης. Καλλιεργώ με ιδιαίτερο μεράκι και κόπο φασόλια και πατάτες.

 

Με ενδιαφέρει το περπάτημα στον τόπο μου, η ξυλουργία και οι κουβέντες για τα προβλήματα της καθημερινότητας μας.

 

Δίνω προτεραιότητα :

Στην αντικατάσταση ολόκληρου του δικτύου ύδρευσης με σύγχρονα και ασφαλέστερα υλικά. Να έχουμε νερό αμφιβόλου ποιότητας σε αυτόν τον επίγειο παράδεισο είναι τουλάχιστον ανόητο.

Στην φροντίδα και καλυτέρευση του αγροτικού οδικού δικτύου. Είμαστε γεωργοί, κτηνοτρόφοι και υλοτόμοι. Οι αγροτικοί δρόμοι αποτελούν προϋπόθεση για εμάς.

Ο επαρκής φωτισμός παντού.

Οι σοβαρές ασφαλτοστρώσεις μέσα και έξω από τα χωριά.

Οι τσιμεντοστρώσεις μέχρι και το τελευταίο σπίτι. Υπάρχουν άνθρωποι που συνειδητά επιλέγουν να εγκατασταθούν στα χωριά μας. Θέλουμε να τους κάνουμε να νιώσουν άνεση και ασφάλεια. Έστω με μία τσιμεντόστρωση ως το σπίτι τους.

Το πέτρινο τοξωτό γεφύρι “Ψύρρα”. Χτίστηκε με την συνδρομή του ομώνυμου αρματολού και αποτελούσε κατά το 17ο αιώνα, το μοναδικό πέρασμα στην Μακεδονία. Συχνός έλεγχος, φροντίδα και ανάδειξη.

 

Συστρατεύομαι με τους “Ανοιχτούς Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου, για τις φρέσκιες ιδέες, τον δυναμισμό, την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.