Τελευταίες Ειδήσεις

Βασιλική Αργυροπούλου - Ζάχου. Ανακοίνωση υποψηφιότητας ως τοπικής συμβούλου Ασπροκκλησιάς του Δήμου Μετεώρων, με τον ΣΥΝδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου.


Φίλες, φίλοι.

 

Είμαι η Βάσω Αργυροπούλου, με καταγωγή από το Μουζάκι. Μοιράζω τον χρόνο διαμονής μου μεταξύ Λάρισας και Ασπροκκλησιάς.

 

Είμαι μητέρα δύο παιδιών και ιδιωτική υπάλληλος.

 

Μου αρέσει το περπάτημα στα βουνά μας, η γυμναστική και η επικοινωνία. Θέλω να ακούω και να συζητάω  με ανθρώπους που ξέρουν να μιλάνε όσο και να ακούνε. Η επαφή με τον κόσμο, αυξάνει τις γνωστικές μου ικανότητες, εντείνει το αίσθημα αλληλεγγύης και με κάνει καλύτερο άνθρωπο.

 

Κυρίαρχη προτεραιότητα μου, είναι η βοήθεια και συμπαράσταση στους υπερήλικες συντοπίτες μας.

Έχω γνώση του νόμου 4052/2012 με τον οποίο θεσμοθετήθηκε το "Πρόγραμμα κατ’ οίκον φροντίδας Συνταξιούχων".

Το Πρόγραμμα  καλύπτει τους συνταξιούχους όλων των Φορέων κύριας ασφάλισης της χώρας, με σκοπό την κατοχύρωση συνθηκών αυτόνομης διαβίωσης των ηλικιωμένων και των ανάπηρων συνταξιούχων στην κατοικία τους, ώστε να εξασφαλιστεί η παραμονή τους στο οικείο φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον, να αποφευχθεί η παραπομπή τους σε μονάδες κλειστής φροντίδας και να προληφθούν καταστάσεις κοινωνικού αποκλεισμού.

 

Συστρατεύομαι με τους “Ανοιχτούς Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου, για το συνολικό του όραμα για τον Δήμο Μετεώρων, την εμπειρία, τον δυναμισμό και τον επαγγελματισμό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.