Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Γιάννης Χελιδώνης υποψήφιος με τον Θ. Αλέκο

 


Ο Εκλεγμένος Πρόεδρος της κοινότητας Πολυθέας Ασπροποτάμου κ. Χελιδώνης Ιωάννης Αναδεικνύει τη Δυναμική του Στήριξή στο πλευρό του Δημάρχου Θοδωρή Αλέκου"

Μέσω αυτής της δημόσιας δήλωσης θέλω να επισημάνω την ικανότητα, τη δέσμευση και την αφοσίωσή του  κ. Χελιδώνη Ιωάννη προς την κοινότητά της Πολυθέας Ασπροποτάμου.

Είναι προφανές ότι ο κ. Χελιδώνης Ιωάννης έχει ως προτεραιότητα το καλό του Δήμου μας. Με την ευαισθησία του στα θέματα που αφορούν τους πολίτες, ακούει τις ανησυχίες και τις απόψεις του κόσμου και προσπαθεί να βρει λύσεις που θα προωθήσουν το κοινό συμφέρον.

Είμαι βέβαιος ότι ο κ. Χελιδώνης Ιωάννης θα συνεχίσει να εργάζεται με αφοσίωση και πάθος για να βελτιώσει τις συνθήκες ζωής μας, να προωθήσει την αειφορία και την ανάπτυξη της περιοχής μας εκπροσωπώντας τα συμφέροντα της κοινότητάς μας.

Καλή επιτυχία από καρδιάς.

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων

Θεόδωρος Γ. Αλέκος

Δήλωση στήριξης του υποψηφίου προέδρου της κοινότητας Πολυθέας Ασπροποτάμου κ. Χελιδώνη Ιωάννη

Θα ήθελα να απευθυνθώ σε εσάς σήμερα για να μοιραστώ μερικά λόγια για τον εαυτό μου και την πολιτική μου πορεία ως πρόεδρος της κοινότητας. Αισθάνομαι την ιδιαίτερη τιμή που μου κάνει ο Δήμαρχος κ. Θεόδωρος Αλέκος, ώστε να έχω την δυνατότητα να εκπροσωπήσω για άλλη μια φορά την κοινότητά μου και να εργαστώ για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης.

Προτεραιότητά μου είναι να εκπροσωπώ και να προασπίζω τα συμφέροντα όλων των πολιτών μας, διασφαλίζοντας τη διαφάνεια και την αποτελεσματικότητα στις αποφάσεις που λαμβάνουμε.

Κατά τη διάρκεια της θητείας μου, έχουμε επιτύχει πολλά σημαντικά πράγματα για την κοινότητά μας. Έχουμε εστιάσει στη βελτίωση των υποδομών μας, την προώθηση της αειφορίας, την υποστήριξη της τοπικής οικονομίας και την προαγωγή της κοινωνικής συνοχής. Ωστόσο, αναγνωρίζω ότι υπάρχουν ακόμα πολλές προκλήσεις μπροστά μας και πολλά που πρέπει να γίνουν.

Δεσμεύομαι να συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά για την πρόοδο του χωριού μας. Με το πάθος και τη δέσμευσή μου, θα επιδιώξω την υλοποίηση πολιτικών και προγραμμάτων που θα οδηγήσουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας και την προαγωγή της συνεργασίας και του διαλόγου μεταξύ των πολιτών μας.

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ Πολυθέας Ασπροποτάμου

Χελιδώνης Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.