Τελευταίες Ειδήσεις

Θανάσης Λιούτας: Έχουμε ανάγκη τη σταθερότητα και την εγγύηση της ανάπτυξης και της ευημερίας που φέρει η πολιτική και το όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Από άκρη σε άκρη του τόπου μας, ο Θανάσης Λιούτας συνεχίζει με δύναμη τις περιοδείες του, μεταφέροντας το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Η κοινωνία μας γνωρίζει και αναγνωρίζει ότι η πολιτική μας, είναι πολιτική ευθύνης. Εργαστήκαμε και θα εργαζόμαστε πάντοτε αποφασιστικά, με στόχευση και επιμονή για να βελτιώνονται συνεχώς οι ζωές των συμπολιτών μας και να θωρακίζονται τα συμφέροντα της πατρίδας μας»!

Το πρωί της Κυριακής 18 Ιουνίου, ο Θανάσης Λιούτας βρέθηκε στην τιμητική εκδήλωση για τη 80η επέτειο της Μάχης της Πόρτας στην Πύλη. "Εδώ γράφτηκαν σπουδαίες σελίδες της ιστορίας μας. Με συγκίνηση και σεβασμό, πάντοτε αποτίουμε φόρο τιμής στις θυσίες που έγιναν για την ελευθερία του τόπου και της πατρίδας μας. Πάντοτε μεταφέρουμε την ιστορική αφήγηση από γενιά σε γενιά. Την αφήγηση που αποδεικνύει ότι εδώ ο τόπος μας φέρει μεγάλο ιστορικό βάρος, με τις μάχες και τους ήρωές μας να κυριαρχούν στα κεφάλαια της ιστορίας".

Στη συνέχεια, ο εκ νέου υποψήφιος βουλευτής του Νομού μας επισκέφθηκε το Ροποτό, όπου μαζί με τους κατοίκους του χωριού για ακόμη μια φορά, συζήτησαν για ζητήματα και για πολιτικές στήριξης όλων των κατοίκων, όλων των χωριών μας. «Εργαστήκαμε και θα εργαζόμαστε πάντοτε για όλους! Για την ανάπτυξη σε κάθε σημείο του τόπου μας. Με τις εκλογές της 25ης του Ιούνη, με την κοινωνία στο πλευρό μας, συνεχίζουμε την πολιτική των λύσεων, την πολιτική της ευθύνης, την πολιτική που στρώνει τον δρόμο πάντοτε για ανάπτυξη. Κανείς ποτέ πίσω. Το λέμε, το εννοούμε, το κάνουμε πράξη!».


 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.