Τελευταίες Ειδήσεις

Κ. Παπακώστα: Μετά τις 25 Ιουνίου, θα βάλουμε ξανά μπροστά τις μηχανές!
Επίσκεψη στη λαϊκή αγορά της Φαρκαδόνας πραγματοποίησε το Σάββατο το πρωί, η Υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου. 

 Στο επίκεντρο της συζήτησης με τους εμπόρους και παραγωγούς, βρέθηκε για ακόμα μία φορά το υψηλό επίπεδο των τιμών, με την πρώην Βουλευτή, να τονίζει πως η χώρα μας έχει καταφέρει να καταγράψει από τα χαμηλότερα ποσοστά πληθωρισμού στην ΕΕ με μόνη εξαίρεση τον κλάδο των τροφίμων, ο οποίος, όμως, επηρεάζει την αγορά πρώτων υλών στις ευρωπαϊκές χώρες. «Η στήριξη του αγροτικού τομέα, αλλά και η ενίσχυση των ελεύθερων επαγγελματιών αποτελούν βασικές προτεραιότητες για τη νέα τετραετία και ο στόχος είναι τόσο η αύξηση των εισοδημάτων όσο και η αγοραστική δύναμη των πολιτών».

Συνεχίζοντας τον αγώνα για την εκλογική αναμέτρηση του Ιουνίου, αλλά και την περαιτέρω ενίσχυση της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Τρικάλων, η Υποψήφια Βουλευτής  συναντήθηκε με τους κατοίκους της Παναγίτσας, του Αχλαδοχωρίου και της Κρήνης, τους οποίους ευχαρίστησε για την υποστήριξή τους, υπενθυμίζοντάς τους το διακύβευμα της νέας κάλπης. «Έχουμε ήδη χάσει πολύτιμο χρόνο, μπαίνοντας στη διαδικασία αυτής της δεύτερης αναμέτρησης. Γι’αυτό και πρέπει να εξασφαλίσουμε την αυτοδυναμία ώστε την επομένη των εκλογών να βάλουμε ξανά μπροστά τις μηχανές και να συνεχίσουμε το έργο για το οποίο έχουμε ήδη θέσει τις βάσεις από την προηγούμενη τετραετία».Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.