Τελευταίες Ειδήσεις

Κ. Παπακώστα: «Η αυτοδυναμία είναι η μόνη επιλογή για να μην μπει η χώρα σε νέες περιπέτειες».




Για μία Ελλάδα με πραγματικά κοινωνικό πρόσωπο και ευαισθησία, μίλησε στους κατοίκους του Γλίνους, του Λόγγου, της Φανερωμένης και των Ταξιαρχών, η Υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα, στο πλαίσιο της χθεσινής της περιοδείας στον νομό.

 Η πρώην Βουλευτής, συμβούλευσε τους συμπολίτες της να ανατρέξουν στα δημοσιευμένα προγράμματα, αλλά και στον απολογισμό του έργου της παρελθούσης τετραετίας, για να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι, πως τόσο οι ενέργειες που υλοποιήθηκαν επί κυβερνήσεως Κυριάκου Μητσοτάκη, όσο και αυτές που περιλαμβάνονται στο πλάνο της επόμενης τετραετίας, κινούνται με γνώμονα της ενίσχυση των αδυνάτων, τη διόρθωση κοινωνικών ανισορροπιών και την οικονομική ελάφρυνση όλων των κοινωνικών και επαγγελματικών πληθυσμιακών ομάδων.

 Στόχος δεν είναι να υποσχεθούμε μεγαλόπνοα σχέδια φοροελαφρύνσεων που θα δημιουργούν δυσανάλογα μεγάλα χρηματοδοτικά κενά στην οικονομία της χώρας, αλλά να σχεδιάσουμε ένα στρατηγικό πλάνο ανατροφοδότησης της οικονομίας και ανταποδοτικών οφελών προς τους πολίτες», επεσήμανε η κ. Παπακώστα, υπενθυμίζοντας, μάλιστα πως η κυβερνητική θητεία της Νέας Δημοκρατίας, έκλεισε με ένα αναμφίβολα θετικό πρόσημο για τη χώρα, με ενίσχυση της εργασίας, μείωση 50 φόρων και εισφορών, αύξηση των αναπηρικών επιδομάτων, αλλά και του κατώτατου μισθού.

 Η υποψήφια Βουλευτής μίλησε ακόμα για τις πρωτοβουλίες στήριξης των νέων οικογενειών, αλλά και για τα κίνητρα που δόθηκαν και θα δοθούν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τονίζοντας πως «υπάρχει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης, το οποίο θα λειτουργήσει προς όφελος, κυρίως της περιφέρειας, καθώς θα δημιουργεί ευνοϊκότερες συνθήκες για την εμπορική δραστηριότητα, αλλά και τη διαβίωση, κινητροδοτώντας τον κόσμο να παραμείνει στον τόπο καταγωγής του, διεκδικώντας ισότιμες ευκαιρίες με αυτές των αστικών κέντρων».

 Αναφερόμενη στο διακύβευμα των επόμενων εκλογών, η κ. Παπακώστα, τόνισε πως «η αυτοδυναμία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, αποτελεί μονόδρομο, καθώς δεν διαφαίνεται καμία σύγκλιση απόψεων, ούτε πρόθεση συνεργασίας από οποιονδήποτε άλλο κομματικό σχηματισμό, γι’αυτό και απαιτείται μεγαλύτερη ενδυνάμωση της παράταξης ώστε να μην μπει η χώρα σε νέες περιπέτειες εν μέσω καλοκαιριού, αλλά ούτε και να χαθεί πολύτιμος χρόνος από την υλοποίηση των έργων που έχουν προγραμματιστεί».

 




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.