Τελευταίες Ειδήσεις

Δήλωση υποψηφιότητας της Παρασκευής (Βιβής) Καραλή και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο


Μία ακόμη δραστήρια γυναίκα, μητέρα και εργαζόμενη, η Βιβή Καραλή εντάσσεται στον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης». Έχοντας δώσει δείγματα γραφής και δουλεύοντας συστηματικά για το χωριό της είναι έτοιμη για το νέο μεγάλο της βήμα. «Με έναν νέο άνθρωπο επικεφαλής, με όρεξη για δουλειά οφείλουμε όλοι να συμπαραταχθούμε και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας» δηλώνει: «Με τον Λευτέρη Αβραμόπουλο ο Δήμος Μετεώρων μπορεί να αναδειχθεί σε πρωταγωνιστή των εξελίξεων πανελλαδικά και όχι μόνο».

Παρασκευή (Βιβή) Καραλή

 

Βιογραφικό σημείωμα

H Παρασκευή (Βιβή) Καραλή κατάγεται από τη Σαρακήνα της Δημοτικής ενότητας Καλαμπάκας του Δήμου Μετεώρων. Είναι παντρεμένη με τον Γιάννη Καλτσά, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο γιους , τον Παναγιώτη και τον Γρηγόρη.

Μετά την αποφοίτησή της από το Επαγγελματικό Λύκειο Καλαμπάκας,  παρακολουθεί μαθήματα Πληροφορικής σε ιδιωτική σχολή της Θεσσαλονίκης και παράλληλα μαθήματα Αγγλικών και Γερμανικών.

Η αγάπη της για το χωριό της, την ωθεί να επιστρέψει σ’ αυτό, όπου και ζει μόνιμα μέχρι και σήμερα. Ασχολείται κυρίως με τις αγροτικές – γεωργικές εργασίες, υποβοηθώντας τον σύζυγό της στις οικογενειακές αγροτικές καλλιέργειες, συμβάλλοντας ενεργά στην βελτίωση της παραγωγής και της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων.

Σε επίπεδο συλλόγων, έχει διατελέσει μέλος του Πολιτιστικού συλλόγου Σαρακήνας «Το γεφύρι», συμβάλλοντας ενεργά στην οργάνωση και πραγματοποίηση εκδηλώσεων στη Σαρακήνα.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές αποτελούν κάτι πρωτόγνωρο γι’ αυτήν, καθώς είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει και προτίθεται να συμβάλλει τα μέγιστα με σκοπό την βελτίωση του χωριού της  και γενικότερα του Δήμου σε όλους τους τομείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.