Τελευταίες Ειδήσεις

H ΜΙΚΤΗ- ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ




H Mικτή Συμπεριληπτική Χορωδία Καρδίτσας του Ωδείου Καρδίτσας- Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης υπό τη διεύθυνση του Νίκου Ευθυμιάδη θα βρίσκεται στα Τίρανα από 17-22 Ιουνίου 2023 για σειρά συναυλιών.

Η νεοσύστατη Μικτή Χορωδία Καρδίτσας του Ωδείου Καρδίτσας- Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης αναχωρεί στις 17 Ιουνίου 2023 για τα Τίρανα και το Δυρράχιο , προκειμένου να εμφανιστεί σε εκδηλώσεις στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Μουσικής.

Για πρώτη φορά η Χορωδία θα εμφανιστεί στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στα Τίρανα , ενώ έχουν προγραμματιστεί συναυλίες και στο Στρασβούργο στις αρχές Οκτωβρίου και στην Καρδίτσα στις αρχές Δεκεμβρίου .

         H Mικτή Συμπεριληπτική Χορωδία Καρδίτσας του Ωδείου Καρδίτσας- Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης, που λειτουργεί στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Χορωδιών και Διευθυντών Χορωδίας, που έχει έδρα την Καρδίτσα συμπεριλαμβάνει χορωδούς με και χωρίς αναπηρία όρασης.
 Στη Χορωδία μπορούν να συμμετάσχουν χορωδοί από τη Θεσσαλία και από όλη την Ελλάδα.
Η πρωτοβουλία αυτή ανήκει στο Νίκο Ευθυμιάδη, τ. Διοικητή του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων και Πρόεδρο του Συλλόγου οι

«Φίλοι του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων», που έχει έδρα τα Τρίκαλα.

Η Μικτή Συμπεριληπτική Χορωδία Καρδίτσας του Ωδείου Καρδίτσας- Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης θα ερμηνεύσει ένα πρόγραμμα Ελληνικής και ξένης μουσικής , θρησκευτικής και κοσμικής.
    Οι ενδιαφερόμενοι-ηλικίας έως 55 ετών-από τη Θεσσαλία και την Ελλάδα, μπορούν να στείλουν αιτήσεις ή να απευθυνθούν τηλεφωνικά στις ακόλουθες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:
nikosefthimiadis22@gmail.com και nke@otenet.gr.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενες/οι από την Καρδίτσα, τη Θεσσαλία και όλη την Ελλάδα μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στη Γραμματεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Χορωδιών και Διευθυντών Χορωδίας και στα τηλέφωνα της Καρδίτσας: 2441075440, 2441021970 και στα e-mail : nke@otenet.gr, nikosefthimiadis22@gmail.com και στο κινητό του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Χορωδιών και Διευθυντών Χορωδίας της Νίκου Ευθυμιάδη : τηλ. 6944442532.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.