Τελευταίες Ειδήσεις

Εφ’ όλης της ύλης πάντα ο Θανάσης Λιούτας


Σε συνέντευξή του στο Ράδιο Μετέωρα, το πρωί της Δευτέρας 8 Μαΐου, ο εκ νέου υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για τον Νομό μας, μίλησε για ακόμη μια φορά εφ΄ όλης της ύλης.

Για την ανάπτυξη στον τόπο μας, για τη θωράκιση του διαθέσιμου εισοδήματος, για τομές με σκοπό τη βιώσιμη ανάπτυξη από άκρη σε άκρη του Νομού μας, για το κοινοβουλευτικό του έργο, για τις παρεμβάσεις και τις δράσεις του, με σκοπό τη βοήθεια και τη στήριξη για τους συμπολίτες μας.

Σε ερωτήματα που δέχθηκε ο Θανάσης Λιούτας, στην πρόσφατη συνέντευξή του, στο Ράδιο Μετέωρα, αρχικό μέρος της συζήτησης αποτέλεσε η στήριξη που δόθηκε καθ’ όλη την τετραετία στον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα. Ο υποψήφιος Βουλευτής μας, τόνισε για ακόμη μια φορά, ότι αποτελεί καθοριστικό μας χρέος, η ενίσχυση των αγροτών και των κτηνοτροφών, με δεδομένο ότι ο πρωτογενής τομέας, αποτελεί καταλύτη και πολλαπλασιαστή ανάπτυξης για ολόκληρη την τοπική μας οικονομία.

Επιπρόσθετα, ζητήματα αναφορικά με τον ευρύτερο κλάδο της οικονομίας και της αγοράς, τέθηκαν στον Θανάση Λιούτα, με τον ίδιο να απαντά ότι τέθηκαν αποφασιστικές εγγυήσεις ανάπτυξης. Αναφορικά με συγκεκριμένες παρεμβάσεις του, ανέφερε την παρέμβασή του αναφορικά με την ανάγκη της επαναφοράς των 120 δόσεων και της στήριξης των ελεύθερων επαγγελματιών μας.

Ο εκ νέου υποψήφιος βουλευτής μας, υπογράμμισε, ότι αποτελεί πάντα βασικό του στόχο, να στηρίζει και να βοηθά, γνωρίζοντας τις ανάγκες που υπάρχουν και μεθοδικά καταγράφοντας και πείθοντας γύρω από λύσεις, που πραγματικά μπορούν να βοηθήσουν.

Ο Θανάσης Λιούτας τόνισε ότι αποτέλεσε και αποτελεί πάντα βασικό του στόχο, η συνέχιση της σημαντικής αναπτυξιακής πολιτικής, γύρω από τον πρωτογενή τομέα, καθώς και γύρω από τον τουρισμό, τονίζοντας, ότι τόσο ολόκληρος ο Δήμος Μετεώρων, όσο συνολικά και ολόκληρος ο Νομός Τρικάλων, αποτελούν έναν πάρα πολύ ελκυστικό τουριστικό προορισμό.

Γεγονός, το οποίο όπως υποστήριξε, λειτουργεί και θα λειτουργεί ως πολλαπλαστής ανάπτυξης για την εθνική μας οικονομία. Από την πλευρά του ο Θανάσης Λιούτας, αξίζει να τονίσουμε ότι καθ’ όλη την τετραετία βρέθηκε σε συνεχείς επισκέψεις και συναντήσεις εργασίας με τις ηγεσίες των Υπουργείων, Οικονομικών και Τουρισμού, καθώς και με κάθε αρμόδιο θεσμικό παράγοντα, ζητώντας θέσπιση κινήτρων για την τοπική μας οικονομία και για την τόνωση του σημαντικού τουριστικού μας προϊόντος, σε ολόκληρο τον Νομό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.