Τελευταίες Ειδήσεις

Μεγάλη συγκέντρωση φίλων του Κώστα Σκρέκα στους Τρικαλινούς των Φαρσάλων


Οι ισχυροί δεσμοί που συνδέουν τον
 Κώστα Σκρέκα με τους Τρικαλινούς της περιοχής των Φαρσάλων επιβεβαιώθηκαν άλλη μια φορά στην επίσκεψη του το πρωί της Τρίτης 16/5, στην πόλη των Φαρσάλων.

«Χαίρομαι που βρίσκομαι ανάμεσα σε πολλούς Τρικαλινούς φίλους. Δεν θα μπορούσα να κλείσω την προεκλογική μου περιοδεία χωρίς να συναντήσω και εσάς, ένα σημαντικό κομμάτι του Νομού μας», επισήμανε ο Τρικαλινός υπουργός υπογραμμίζοντας τη συνεισφορά των ετεροδημοτών που διαμένουν εκεί στην οικονομική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Ο κ. Σκρέκας αναφέρθηκε στις κεντρικές πολιτικές επιλογές και τα μέτρα που υλοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης της Ν.Δ. προς όφελος της κοινωνίας, αλλά και στα πολυάριθμα έργα που υλοποιούνται στο Νομό Τρικάλων από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

«Η Ελλάδα χρειάζεται μια ισχυρή Ν.Δ., για να πάει σταθερά και αποφασιστικά μπροστά και για αυτό σας καλώ να δώσουμε ένα ισχυρό μήνυμα στήριξης στη Ν.Δ. και τον Κυριάκο Μητσοτάκη την 21η Μαΐου», ανέφερε κλείνοντας ο υποψήφιος βουλευτής, κ. Κώστας Σκρέκας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.