Τελευταίες Ειδήσεις

Μεγάλες συγκεντρώσεις του Κώστα Σκρέκα σε Κλεινοβό, Γλυκομηλιά και Χρυσομηλία στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα νίκης




Μεγάλες συγκεντρώσεις των πολιτών στις επισκέψεις του Κώστα Σκρέκα την Παρασκευή (5 Μαΐου) στον Κλεινοβό, στη Γλυκομηλιά και στη Χρυσομηλιά που πιστοποιούν το ρεύμα νίκης για τη Νέα Δημοκρατία και τον ίδιο, ώστε να παραμείνει ο τόπος στην πρώτη γραμμή με έργα που στο επίκεντρο έχουν τον άνθρωπο.

Ο Τρικαλινός υπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες στα ορεινά χωριά και κυρίως με δεκάδες νέους που έδωσαν δυναμικό παρών. Ο κ. Σκρέκας αναφέρθηκε στα σημαντικά έργα που γίνονται στα Τρίκαλα από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, επειδή ακριβώς ο ίδιος είναι στην πρώτη γραμμή. 80 έργα, ύψους 180 εκατ. ευρώ για το Νομό μας, με τα οποία δημιουργούνται όλες εκείνες τις συνθήκες ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων και οι νέοι να παραμείνουν στον τόπο μας.

Καταλήγοντας υπογράμμισε: «Θέλουμε να στηρίξουμε τα χωριά μας για να μην ερημώσουν. Μόνο μέσα από την ανάπτυξη θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας για τα χωριά μας. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε τα Τρίκαλα να παραμείνουν στην πρώτη γραμμή».




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.