Τελευταίες Ειδήσεις

Δήλωση υποψηφιότητας της Μαρίας Μαλέμη- Καράση και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο


Μια δυναμική γυναίκα, εργαζόμενη μητέρα, η Μαρία Μαλέμη εντάσσεται στο συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» και κατέρχεται ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος, στηρίζοντας την υποψηφιότητα του Λευτέρη Αβραμόπουλου για τη δημαρχία. «Είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε και να δώσουμε πνοή στον τόπο μας» λέει η ίδια «και οφείλουμε να συνταχθούμε με ανθρώπους που έχουν όραμα και το έχουν ήδη ξεδιπλώσει. Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι ο Λευτέρης Αβραμόπουλος και στο πλευρό του θα δώσω κι εγώ τη μάχη».

Μαρία Μαλέμη -Καράση

Ιδιωτική υπάλληλος

 

 

Βιογραφικό σημείωμα

Η Μαρία Μαλέμη, με καταγωγή από τη  Τζούρτζια Καλαμπάκας,  είναι γεννημένη το 1974. Είναι παντρεμένη με τον Ιωάννη Καράση , με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Η εργασιακή της πορεία ξεκινά το 1998 και  για δώδεκα (12) συναπτά έτη -από το 1998 έως το 2009-, απασχολείται με  την πραγματοποίηση μελετών κτηματολογίου, εργαζόμενη σε γραφείο κτηματογράφησης στα Τρίκαλα, καθώς και με την υποβοήθηση των αγροτών για τη συμπλήρωση και υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης, ως υπεύθυνη  γραφείου ιδιωτικού φορέα υποβολής Δηλώσεων Ο.Σ.Δ.Ε.

 Στη συνέχεια , συνάπτει σύμβαση έργου για ένα (1) έτος  με τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., για  την εξυπηρέτηση των αναγκών  εποχικών υπαλλήλων του οργανισμού. Από το 2014 έως και σήμερα εργάζεται ως υπάλληλος σε Τεχνική Εταιρεία Μελετών, ασχολούμενη κυρίως με την μελέτη κτηματογράφησης για την ολοκλήρωση της δημιουργίας Εθνικού Κτηματολογίου στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και την  Περιφέρεια  Θεσσαλίας.

 

Έχει απασχοληθεί επίσης ως  εξωτερικός συνεργάτης της ΕΛ.ΣΤΑΤ. - Τομεάρχης στο έργο “ Απογραφή πληθυσμού και κατοικιών έτους 2021”.

 Έχει διατελέσει γενική γραμματέας και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της «Φιλεκπαιδευτικής Αδελφότητας Τζούρτζιας της Αθαμανίας (Φ.Α.Τ.Α.).

Η ενασχόλησή της με τα κοινά είναι μια νέα δραστηριότητα για κείνη, με σκοπό την προσφορά της και από αυτό το πεδίο δράσης, συνδράμοντας το συνδυασμό “Δύναμη Ευθύνης” και προσωπικά τον Λευτέρη Αβραμόπουλο,  στοχεύοντας στην αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Μετεώρων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.