Τελευταίες Ειδήσεις

Ξεκάθαρο μήνυμα νίκης από το μεγάλο πλήθος στην επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Τρίκαλα με τον Κώστα Σκρέκα σταθερά πλάι του

Ξεκάθαρο μήνυμα μεγάλης νίκης έστειλε η παρουσία των Τρικαλινών στην επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην πόλη των Τρικάλων την Πέμπτη 11 Μαΐου.

Ο Τρικαλινός Υπουργός, Κώστας Σκρέκας, υποδέχθηκε και συνόδευσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην επίσκεψή του στα Τρίκαλα. Ο Πρωθυπουργός ευχαρίστησε το πλήθος πολιτών που είχε συγκεντρωθεί στο κέντρο της πόλης για να τον υποδεχτεί και τόνισε πως τα Τρίκαλα στέλνουν μήνυμα νίκης για τη Ν.Δ.: «Τα Τρίκαλα είναι μια πόλη που πρωταγωνιστεί στην ανάπτυξη της χώρας, με σπουδαία έργα ανάπτυξης. Τα Τρίκαλα σήμερα ψήφισαν για μια σταθερή Ελλάδα, με Ν.Δ».

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στα μεγάλα έργα που υλοποιούνται στο Νομό Τρικάλων, με την υπογραφή του Τρικαλινού Υπουργού, Κώστα Σκρέκα, όπως τις πολυάριθμες αστικές αναπλάσεις, τα σημαντικά αρδευτικά έργα, το Φράγμα της Μεσοχώρας αλλά και τα πρόγραμμα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Θερμοσίφωνα» και «Φωτοβολταϊκά στη Στέγη».

Ο κ. Σκρέκας, μετά το τέλος της επίσκεψης, δήλωσε: «ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα αγκαλιάστηκε από τους Τρικαλινούς οι οποίοι έστειλαν το μήνυμα της μεγάλης νίκης το βράδυ της 21 Μαΐου για να συνεχίσει η χώρα, σταθερά, τολμηρά, μπροστά στο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου.  Ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε στα Τρίκαλα με έργα πνοής που ξεχωρίζουν και για τα οποία αγωνίστηκα για να δρομολογηθούν και να υλοποιηθούν. Είναι έργα που ανοίγουν δρόμους ανάπτυξης και προόδου για τον τόπο μας. Είναι έργα που σηματοδοτούν το μέλλον. Το μέλλον των Τρικάλων αλλά και ολόκληρης της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στη νέα εποχή διακυβέρνησης της Ν.Δ και του Κυριάκου Μητσοτάκη».

 









Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.