Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Απόστολος Κωστής υποψήφιος με τους "Ανοιχτούς Ορίζοντες"


Δήμος Μετεώρων! Ένας ιερός τόπος αφημένος στην τύχη του.

Πόσοι συζητούν καθημερινά σε πηγαδάκια για την ευλογία της ύπαρξης των ιερών βράχων και για το τι θα γινόταν αν δεν υπήρχαν; Όλοι έχουν ένα κοινό μυστικό. Την μη αξιοποίηση της περιοχής η οποία έχει όλα τα φυσικά εφόδια για οικονομική ανάπτυξη και ευημερία. Και δεν μιλάμε απαραίτητα για οικομικά μεγέθη μεταφρασμένα σε νομίσματα αλλά για το βιωτικό επίπεδο, τις συνθήκες διαβίωσης, την βελτίωση της καθημερινότητας και ... το μέλλον των παιδιών μας.

Ήρθε η ώρα οι νέοι της περιοχής μας να κάνουμε πράξη τα όνειρα μας. Για τις ζωές μας, τους γονείς μας, τους διπλανούς μας, για τα παιδιά μας, για το αύριο αυτού του τόπου.

Σε ηλικία 32 ετών αποφάσισα την συμμετοχή μου στις δημοτικές εκλογές προκειμένου να διεκδικήσω όπως οφείλω την υλοποίηση των ιδεών μου αφήνοντας παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές και καλώ όλους τους νέους να συμμετέχουν ενεργά και να συμπορρευτούμε στο αύριο του τόπου, στο δικό μας αύριο.

Με βασικό εργαλείο την όρεξη και τη θέληση για προσφορά, πάντα δίπλα στους πολίτες, πάμε να δημιουργήσουμε ένα πρότυπο ευρωπαϊκό Δήμο.

Σε αυτή την εκλογική μάχη, αποφάσισα να συμπορευτώ με τον συνδυασμό 《Ανοιχτοί Ορίζοντες》,  με επικεφαλή τον υποψήφιο δήμαρχο Δήμου Μετεώρων Σωτήρη Παπαχρήστο. Μέσα στον συνδυασμό γνώρισα νέους και άφθαρτους ανθρώπους, χωρίς προσωπικά συμφέροντα και με όρεξη για προσφορά στην καθημερινότητα του Δήμου μας.

Ακολουθεί μία σύντομη παρουσίαση του βιογραφικού μου.

Κατάγομαι και ζω στο Καστράκι Καλαμπάκας ενώ δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στη πόλη της Καλαμπάκας από το 2017. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Εφαρμοσμένη Λογιστική και Ελεγκτική από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Από το 2013 είμαι μέλος στο Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας κατέχοντας άδεια ασκήσεως Οικονομολόγου και Λογιστή Α’. Επίσης είμαι μέλος στην Ένωση Οικονομολόγων Φοροτεχνικών Ν. Τρικάλων και από το 2021 είμαι εκλεγμένος αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία (ΠΟΦΕΕ).

Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκίνησε στα πρώτα μου φοιτητικά χρόνια και συνεχίζει μέχρι και σήμερα. 

Φίλες και φίλοι,

Το μέλλον γράφεται και χαράζεται από εμάς και το κληροδοτούμε στα παιδιά μας. 

Σας καλώ να ενώσουμε τις προσπάθειές μας προς αυτή τη πορεία. 


Απόστολος Γ. Κωστής

Οικονομολόγος, Msc

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανοιχτοί Ορίζοντες και με επικεφαλή τον Υποψήφιο Δήμαρχο  Σωτήρη Παπαχρήστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.