Τελευταίες Ειδήσεις

Ολοκληρώθηκε η ορκωμοσία των νέων βουλευτών


Η ορκωμοσία των βουλευτών, οι οποίοι εξελέγησαν από τις εκλογές της περασμένης Κυριακής έγινε παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Αικατερίνης Σακελλαροπούλου και του υπηρεσιακού πρωθυπουργού, Ιωάννη Σαρμά.


Ηπρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, η πρώην πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Βύρων Πολύδωρας, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς, ο γενικός γραμματέας της Βουλής Γιώργος Μυλωνάκης παρακολούθησαν την τελετή της ορκωμοσίας από τα έδρανα των αξιωματούχων.Ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης ως ο νεότερος βουλευτής συνόδευσε τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στην αίθουσα της Ολομέλειας.


Αύριο το πρωί στις 10:30 θα αρχίσει η διαδικασία εκλογής Προεδρείου της Βουλής με τη Ν.Δ να επαναπροτείνει για τη θέση του προέδρου της Βουλής τον Κωνσταντίνο Τασούλα. Μετά την εκλογή και των υπολοίπων μελών του Προεδρείου της Βουλής το μεσημέρι, το πεδίο θα είναι ελεύθερο προκειμένου -όπως όλα δείχνουν- από το απόγευμα να θυροκολληθεί το νέο διάταγμα διάλυσης της Βουλής και προκήρυξης εκλογών για την 25η Ιουνίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.