Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Θανάσης Λιούτας έχει γερούς δεσμούς με την τοπική μας κοινωνία

Μαζικές συγκεντρώσεις, ενθουσιασμός, συγκίνηση

Δεσμοί αγάπης, δεσμοί εμπιστοσύνης, δεσμοί αμοιβαίου σεβασμού 

 

 

Η προεκλογική περιοδεία του Θανάση Λιούτα σε ολόκληρο τον Νομό Τρικάλων, είχε έντονη φόρτιση και μεγάλη αναγνώριση του αγώνα και των αποτελεσμάτων του Θανάση Λιούτα για τον τόπο και την κοινωνία μας.

 

Ανάμεσα στην αφετηρία του, στη συγκλονιστική από κόσμο και συγκίνηση, συγκέντρωσή του στην Αγία Μονή και στο τελευταίο χωριό της περιοδείας του, στην αποθεωτική συγκέντρωσή του στο Ελευθεροχώρι, μεσολάβησαν όλα τα χωριά μας του τόπου μας. Ο Θανάσης Λιούτας πήγε, ταξίδεψε, επισκέφθηκε κάθε ένα από τα χωριά μας.

 

Όλοι οι κάτοικοι συνέρρεαν για να τον συναντήσουν, να τον ακούσουν, να του μιλήσουν, να συζητήσουν μαζί! Η αναγνώριση των μεγάλων προσπαθειών που ο Θανάσης Λιούτας έκανε όλα τα τέσσερα χρόνια, κάθε στιγμή της κοινοβουλευτικής του θητείας, υπήρξε και είναι καθολική.

 

Σε οποίο μέρος και αν πήγαινε ο Θανάσης Λιούτας, οι άνθρωποι γνώριζαν ότι πάλεψε για όλους.

 

«Για κάθε δίκαιο αίτημα. Η πόρτα του γραφείου μου ήταν πάντα ανοικτή», όπως πάντα τονίζει ο ίδιος. Από το πιο ορεινό χωριό του Δήμου Μετεώρων, από το πιο ορεινό χωριό του Δήμου Πύλης, σε όλα τα πεδινά, παντού … στα Τρίκαλα, στην Καλαμπάκα, στην Πύλη και στη Φαρκαδονα… ο Θανάσης Λιούτας ήταν, είναι και θα είναι πάντα παρών! Παρών στον αγώνα για λύσεις για όλους! Για όλη την κοινωνία μας.

 

«Τα χωριά μας, σε κάθε έναν από τους τέσσερις δήμους μας, οι κωμοπόλεις - έδρες των Δήμων, η πόλη των Τρικάλων, όλος ο τόπος μας, έχουν ανθρώπους άξιους, ανθρώπους της προκοπής και της εργασίας. Νέα παιδιά, μια υπέροχη νέα γενιά, με μεγάλα όνειρα και μεγάλες δυνατότητες!! Ποτέ δε σταμάτησα να τρέχω για όλους! Ποτέ δε σταμάτησα και δε θα σταματήσω να βοηθάω!», υπογραμμίζει ο Θανάσης Λιούτας.

 

 Όλες οι συγκεντρώσεις του Θανάση Λιούτα ήταν μαζικές! Γεμάτες από κόσμο. Γεμάτες από ανθρώπους που τιμούν τον τόπο μας. Που δίνουν μεγάλο αγώνα για τις οικογένειές και που πάντα διακρίνουν τη γλώσσα της αλήθειας.

 

Χειροκρότημα, δυνατές χειραψίες, μεγάλες και αληθινές αγκαλιές, δυνατές και έντονες στιγμές. Όλες οι επισκέψεις του αντανακλούσαν τους γερούς και δυνατούς δεσμούς εμπιστοσύνης που συνδέουν τον Θανάση Λιούτα με την τοπική μας κοινωνία. Επόμενο ραντεβού, στην εκδήλωση της κεντρικής ομιλίας, την Πέμπτη 18 Μαΐου, στις 20:00, στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων.









Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.