Τελευταίες Ειδήσεις

Ανανέωση και πολιτική αλλαγή βλέπουν οι πολίτες στο πρόσωπο του Γιώργου Ηλιάδη

Μια ανάσα πριν από τις κάλπες της 21ης Μαΐου και ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ηλιάδης συνεχίζει με αμείωτη ένταση τις επαφές με τους πολίτες.

Εξάλλου, από την αρχή της υποψηφιότητας του έθεσε ως στόχο να γνωστοποιήσει το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ  σε όλους τους πολίτες και το πετυχαίνει.

Σε κάθε περιοδεία οι πολίτες βλέπουν στο πρόσωπο του, την ανανέωση και την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η κοινωνία μετά από τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και φυσικά την ανύπαρκτη αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ.

Το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε στην Αγρελιά, το Λιόπρασο, το Ελληνόκαστρο, τον Πλάτανο και τη Ζηλευτή, ενώ το απόγευμα της Κυριακής δε θα μπορούσε να απουσιάζει από τον Παλαιόπυργο, λόγω της γιορτής του Αγίου Αχιλλείου.

Οι συζητήσεις και οι επαφές με τους κατοίκους είχαν στο επίκεντρο  τα προβλήματα της καθημερινότητας και την αγωνία για το αύριο εκείνων και των παιδιών τους, αφού παρά την εικονική πραγματικότητα που παρουσιάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική.

«Οι  πολίτες παραμένουν απροστάτευτοι από την ακρίβεια και τις συνεχείς ανατιμήσεις. Παρότι ο πληθωρισμός υποχωρεί, οι αυξήσεις στα τρόφιμα συνεχίζουν να καλπάζουν και κάθε επίσκεψη στα ράφια των σουπερμάρκετ είναι μια δυσάρεστη έκπληξη. Η αγοραστική δύναμη των πολιτών καταρρέει» τόνισε και πρόσθεσε «είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός δεν έχει βρει να πει ούτε μία λέξη για τους αδύναμους δανειολήπτες, τους πλειστηριασμούς και την προστασία της πρώτης κατοικίας, ζήτημα που έχει δημιουργήσει μεγάλη ανησυχία κι έντονες αντιδράσεις στην κοινή γνώμη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.