Τελευταίες Ειδήσεις

Μήνυμα νίκης από τα Τρίκαλα για την "ΝΙΚΗ"

 Με σκοπό τη ΝΙΚΗ του Ελληνισμού και της Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας, συστρατευόμαστε σε έναν ποιοτικό, σύγχρονο, σοβαρό και ενωτικό πολιτικό οργανισμό, καλοπροαίρετοι άνθρωποι από όλα τα στρώματα της κοινωνίας, από όλες τις τάξεις και τα επαγγέλματα.

Έχοντας ως όπλο τις αρχές και τις αξίες της πατρίδας μπορούμε να πετύχουμε την αναγέννηση των Ελλήνων και δημιουργήσουμε προοπτικές για ένα μέλλον αντάξιο της ιστορίας και των προσδοκιών μας γιατί το αξίζουμε και το δικαιούμαστε ήταν το μήνυμα του προέδρου του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος "ΝΙΚΗ" Δημήτρη Νατσιού στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων.

Απευθυνόμενος σε ένα πυκνό ακροατήριο ο κ. Νατσιός επισήμανε μεταξύ άλλων πως η πατρίδα μας περνά τις χειρότερες συμπληγάδες στη νεότερη ιστορία της. Πληγωμένη, ταπεινωμένη, με ναρκωμένη συνείδηση και χωρίς πυξίδα για το μέλλον της, οδηγείται προς την πνευματική, βιολογική και εδαφική της αυτοκαταστροφή.

Μέσα σε όλη τη θλιβερή κατάντια της πατρίδας μας, μόνοι χαρούμενοι και βολεμένοι είναι οι μεγάλες συμμορίες της κομματοκρατίας. 

 Ευτυχώς όμως υπάρχει και η άλλη Ελλάδα. Η Ελλάδα της ψυχής μας, που ανά τους αιώνες δίνει φιλότιμα τον ιδρώτα της στη σκληρή δουλειά, το αίμα της στα χαρακώματα, τον σεβασμό της στο εικονοστάσι. Η Ελλάδα που τιμά τους προγόνους της και δεν ξεχνά τους αγώνες τους, που προστατεύει τα παιδιά της και δεν τα διώχνει, που είναι μαθημένη να χαρίζει αλλά όχι να χαρίζεται. Είμαστε όλοι εμείς, παιδιά αυτής της Ελλάδας, της Ρωμηοσύνης.

Ούτε αριστερά, ούτε δεξιά – αλλά μπροστά τόνισε καλώντας όλους να δώσουν τον αγώνα για τη νίκη.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι υποψήφιοι βουλευτές στο νομό Τρικάλων κ.κ. Παναγιώτης Καλαμπάκας και Φώτης Πάλλας οι οποίοι ανέφεραν πως είναι καιρός να απαλλαγούμε από το σάπιο πολιτικό σύστημα που μας έχει οδηγήσει στην σημερινή κατάσταση και να κυριαρχήσουν οι αξίες και η δικαιοσύνη για όλους ανεξαιρέτως ενώ η υποψήφια βουλευτής Μαγνησίας κ. Ελένη Σκουργιά κάλεσε όλους να πάνε να ψηφίσουν και κυρίως οι γυναίκες καθώς το ποσοστό αποχής τους στις τελευταίες εκλογές άγγιξε το 44%.















Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.