Τελευταίες Ειδήσεις

Παρών και μπροστά ο Θανάσης Λιούτας

Πάντα για τον αγώνα της ανάπτυξης και της ευημερίας για τον Νομό Τρικάλων και για ολόκληρο τον Δήμο Μετεώρων

Στις πρόσφατες συνεντεύξεις που παραχώρησε ο Θανάσης Λιούτας στην πόλη της Καλαμπάκας, καθώς και μέσα από τις συνεχείς επισκέψεις που πραγματοποιεί στην περιοχή μας, σε κάθε χωριό και σε κάθε κοινότητα σε ολόκληρο τον Δήμο Μετεώρων, καθίσταται φανερός, πόσο μεγάλος υπήρξε και είναι ο αγώνας του εκ νέου υποψηφίου βουλευτή μας, καθ’ όλη την τετραετία για να πάει μπροστά ολόκληρος ο Νομός μας και ο Δήμος μας.

Επισκέφθηκε όχι μια αλλά πολλές φορές, μέσα σε αυτά τα τέσσερα, κάθε άκρη του Δήμου Μετεώρων, με σκοπό να συναντά, να συζητά και να ακούει τους πολίτες. Ταυτόχρονα, όλα τα αιτήματα, όλα τα ζητήματα, τα μετέφερε ο ίδιος στην κεντρική εξουσία. Σε όλα τα αρμόδια Υπουργεία. Σε όλες τις συζητήσεις του με τον Πρωθυπουργό.

Πρωτογενής τομέας, αγρότες, δενδροκαλλιεργητές, κτηνοτρόφοι, άνθρωποι της εστίασης και του εμπορίου, ο τουριστικός τομέας, όλοι πάντοτε στο επίκεντρο.

Με μεγάλη πίστη, ο εκ νέου υποψήφιος βουλευτής του Νομού μας, στις δυνάμεις και στις δυνατότητες των πολιτών του Δήμου Μετεώρων και συνολικά του τόπου μας, στους ανθρώπους κάθε ηλικίας, κάθε γενιάς, έτρεξε, τρέχει και θα έχει πάντα ως βασικό του στόχο, τη συνεχή ανάπτυξη. Την ευημερία και την προκοπή για κάθε σπίτι.

Ο Δήμος Μετεώρων, λέει πάντοτε ο Θανάσης Λιούτας, έχει μια μεγάλη και πολυδιάστατη αναπτυξιακή δυναμική.

«Πάντα θα βάζω πλάτη. Πάντα θα τρέχω. Πάντα θα είμαι δίπλα σας», υπογραμμίζει πάντα ο ίδιος. Στις πολλές και πυκνές επισκέψεις του σε όλο το μήκος και το πλάτος του Δήμου Μετεώρων, συζητά για όλα όσα πραγματοποιήθηκαν τέσσερα χρόνια. Για τον αγώνα για την ενίσχυση των κτηνοτρόφων, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων για το monitoring, για τις αποζημιώσεις στους δενδροκαλλιεργητές μας, για τις ενισχύσεις  για τους καπνοπαραγωγούς, για τη στήριξη του τουρισμού, για τις συνεχείς επαφές του με το Υπουργείο Τουρισμό για τη θεσμοθέτηση και ενίσχυση όλων των θεματικών τουρισμών εδώ στον Δήμο Μετεώρων και σε ολόκληρο τον Νομό.

Για τους συνταξιούχους μας. Για την ενίσχυση του εισοδήματός τους, για να μπορούν ευκολότερα να βγουν στη σύνταξη (αύξηση του ορίου των οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία) όσοι έχουν συμπληρώσει το 67ο έτος.

Για όλα όσα έκανε, με επίκεντρο, την ανάπτυξη και την ευημερία.

Γύρισε και γυρίζει όλο τον Νομό ο Θανάσης Λιούτας. Πάντα για να είναι σε ουσιαστική επαφή με τους πολίτες. Πάντα για ανοικτό διάλογο. Πάντα για την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων.









Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.