Τελευταίες Ειδήσεις

Έμπρακτα στο πλευρό των ανθρώπων ο Θανάσης Λιούτας


Τα χωριά, Λογγάκι, Κρηνίτσα, Αρδάνι, Ζηλευτή και Παλαιόπυργο, επισκέφτηκε το απόγευμα της Τρίτης 2 Μαΐου ο Θανάσης Λιούτας.

 

Οι κάτοικοι, παρά τη δυνατή βροχή, έσπευσαν να συναντήσουν και να συνομιλήσουν με τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ, επιφυλάσσοντάς του μια πολύ ζεστή υποδοχή όπως πάντα.

 

Είναι άνθρωποι, που ο Θανάσης Λιούτας τους ξέρει όλους με τα μικρά τους ονόματα, αφού όλα τα χρόνια της πολιτικής του διαδρομής τους επισκέπτεται πολύ συχνά και έμπρακτα έχει αποδείξει πως βρίσκεται στο πλευρό τους. Συζήτησαν για τις αγροτικές και κτηνοτροφικές ενισχύσεις και για τον αγώνα που δόθηκε για τη στήριξη του διαθέσιμου εισοδήματος σε κάθε σπίτι. Ένα από τα θέματα που κυριάρχησαν στις συζητήσεις, ήταν συγκεκριμένα,  η μεγάλη προσπάθεια του Θανάση Λιούτα για την ενίσχυση του εισοδήματος των συνταξιούχων, καθώς και για τον αγώνα που έδωσε για την αύξηση του ορίου οφειλών για να βγαίνουν όσοι έχουν συμπληρώσει τα συντάξιμα έτη, πιο εύκολα στη σύνταξη.

Οι μαζικές συγκεντρώσεις συνεχίζουν με μεγάλη δυναμική για τον Θανάση Λιούτα όπου και εάν πάει, αποδεικνύοντας ότι οι κάτοικοι αναγνωρίζουν όλες τις προσπάθειες που έχει κάνει για όλους.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.