Τελευταίες Ειδήσεις

Η μεγαλύτερη στήριξη από τα ορεινά χωριά στην Κατερίνα Παπακώστα

Έχοντας θέσει ως στόχο την ανάδειξη του ορεινού όγκου του Νομού Τρικάλων, και την στήριξη των ορεινών οικισμών, η Υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μίλησε από καρδιάς στους κατοίκους του Κλεινοβού, της Χρυσομηλιάς και της Γλυκομηλιάς, την Τετάρτη το απόγευμα, κατά την προγραμματισμένη επίσκεψή της.

 

«Δεν είναι απλώς μία πρόκληση. Είναι μία ευκαιρία που έχουμε αφήσει ανεκμετάλλευτη και ο στόχος της κυβέρνησης, αλλά και ο προσωπικός μου, είναι στην επόμενη τετραετία, να μην αφήσουμε καμία ευκαιρία ανάπτυξης, εξέλιξης και προόδου να πάει χαμένη», δήλωσε η κ. Παπακώστα, με τους πολίτες να χαμογελούν στην προοπτική που παρουσίασε η Βουλευτής για τον τόπο τους.

 

Συγκεντρωμένοι στα τοπικά καταστήματα για να τη συναντήσουν, οι πολίτες των ορεινών χωριών του νομού, συζήτησαν με την κ. Παπακώστα για την ανάγκη παροχής κινήτρων στους κατοίκους, ώστε να αποφευχθεί η ερήμωση των χωριών, με την ίδια να επισημαίνει: «ανοίγοντας έναν δίαυλο επικοινωνίας με τους κατοίκους, καταφέρνουμε να καταγράφουμε τις ανάγκες σε επίπεδο υποδομών, υλικών και ψηφιακών εργαλείων, που θα διευκολύνουν τους κατοίκους να επιλέξουν να παραμείνουν ή να επιστρέψουν στον τόπο τους για να δημιουργήσουν οικογένειες και να εργαστούν».

 

Η κ. Παπακώστα συμπλήρωσε, κλείνοντας, πως «με το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας να προωθεί την οικονομική ανακούφιση όλων των κοινωνικών ομάδων μέσω φοροελαφρύνσεων, αυξήσεων σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα, αλλά και χρηματοδοτήσεων σε επαγγελματίες όλων των παραγωγικών τομέων με έμφαση στον αγροτικό τομέα, ο στόχος φαίνεται πιο ρεαλιστικός από ποτέ, ανοίγοντας τον δρόμο της επιστροφής και την εκ νέου άνθιση των περιφερειακών οικισμών του νομού, αλλά και της χώρας στο σύνολό της».








Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.