Τελευταίες Ειδήσεις

Με «αέρα» νίκης η Κατερίνα Παπακώστα σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση στο μύλο Ματσόπουλου


Μπορεί να έμοιαζε αρχικά με ρίσκο, αλλά τελικά αποδείχθηκε πολύ έξυπνη η ιδέα της Κατερίνας Παπακώστα να πραγματοποιήσει την κεντρική της πολιτική ομιλία στα Τρίκαλα, σε ένα χώρο όπως όπως αυτός του μύλου Ματσόπουλου, όπου εκτός από την εξαιρετική φυσική ομορφιά του, γέμισε ασφυκτικά από κόσμο που έφτασε και ίσως να ξεπέρασε τις 3.000! Η Παπακώστα κατάφερε να κάνει την διαφορά και να κάνει μια ανεπανάληπτη συγκέντρωση, που όμοια της δεν έχει ξαναγίνει στο συγκεκριμένο χώρο.


Η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε ενώπιον ενός πυκνού ακροατηρίου-ανάμεσα τους και πλήθος θεσμικών-όπου αναφέρθηκε διεξοδικά στο έργο που συντελέστηκε όλη την τετραετία από την κυβέρνηση σε όλους τους τομείς-παρά τις δύσκολες συνθήκες και κρίσεις που κλήθηκε να διαχειριστεί- ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα δικά της πεπραγμένα για το νομό, στο έργο που έχει την δική της προσωπική σφραγίδα, όπως είναι παρεμβάσεις της σε θέματα παιδείας, υγείας, υποδομών και κοινωνίας, αλλά και οι σημαντικές της παρεμβάσεις στο κοινοβούλιο, ως κεντρική εισηγήτρια της Νέας Δημοκρατίας και μέλος της εξεταστικής επιτροπής σε κρίσιμα νομοσχέδια. 


Συνολικά, όπως υπογράμμισε η ίδια,  67 ομιλίες, 70 παρεμβάσεις και 19 ερωτήσεις και αναφορές στη Βουλή, έχουν την δική της υπογραφή και σφραγίδα.


Η Κατερίνα Παπακώστα ζήτησε από το βήμα της εκδήλωσης, ο κόσμος να στηρίξει και πάλι τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για να μπορέσει η χώρα να προχωρήσει απρόσκοπτα μπροστά στις νέες προκλήσεις που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στη νέα εποχή. Ζήτησε επίσης την εκ νέου στήριξη του κόσμου στη δική της υποψηφιότητα, καλώντας τους φίλους και ψηφοφόρους της να συνεχίσουν ξανά μαζί  στη νέα τετραετία, για το καλό του τόπου και των ανθρώπων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.