Τελευταίες Ειδήσεις

Τόσο δαπανήσαμε για τις ιδέες μας


Σε μια από τις δυσκολότερες οικονομικές συγκυρίες για τον κάθε πολίτη που τρέμει την  ακρίβεια στις αγορές τροφίμων , που αδυνατεί να πληρώσει τους δυσβάστακτους λογαριασμούς της ενέργειας , που συνθλίβεται από τις καθημερινές ανατιμήσεις στην αγορά κάθε προϊόντος βασικής κατανάλωσης, αισθανόμαστε ότι είμαστε υποχρεωμένοι να δημοσιοποιήσουμε το χρηματικό ποσό που η εκλογική επιτροπή Τρικάλων και το κόμμα μας δαπάνησαν  για τις ανάγκες και την προετοιμασία εν όψει των εκλογών της 21ης Μαΐου για την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

Μέρος της δαπάνης αυτής και ειδικότερα χίλια τριακόσια είκοσι (1320) ευρώ, καλύφθηκε εξ΄ ολοκλήρου από τα μέλη της επιτροπής και τις υποψήφιες και τους υποψήφιους βουλεύτριες και βουλευτές του συμμαχικού μας σχηματισμού στα Τρίκαλα.

Ειδικότερα η έκδοση παράβολων υπέρ του Δημοσίου για την υποβολή και ανακήρυξη των έξι υποψηφιοτήτων στοίχησε 910 €, η προώθηση των δημοσιεύσεων μας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης 120 €, η εκτύπωση ενημερωτικού υλικού που αφορούσε αφίσες και φυλλάδια κόστισε 240 €, διάφορα άλλα υλικά για την κατασκευή πανό και εξοπλισμού απαραίτητου για την λειτουργία του εκλογικού περίπτερου κόστισαν 50 €.

Από την άλλη πλευρά  τα έξοδα για το έντυπο ενημερωτικό υλικό με τις θέσεις του «Μέρα25 – Συμμαχία για την Ρήξη», καθώς επίσης και για το φυλλάδιο με τα βιογραφικά των υποψηφίων βουλευτριών και βουλευτών μας καλύφθηκε από πόρους του κόμματος και εκτυπώθηκε στην Αθήνα . Για τα 15.000 φυλλάδια μικρού σχήματος που τυπώθηκαν στην Αθήνα και στο αυτοδιαχειριζόμενο τυπογραφείο μας, με κυρίως ενημερωτικό υλικό για κάθε πτυχή του προγράμματος της Ρήξης, εκτιμάται ότι δαπανήθηκε το ποσό πεντακοσίων (500) ευρώ, ποσό που διατέθηκε από την κεντρική εκλογική επιτροπή.

Τέλος, ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός που χρειάστηκε για τις ανάγκες της εύρυθμης λειτουργίας του εκλογικού περιπτέρου και είχε να κάνει με (Laptops, Ηχεία, Μικροφωνική, μηχανή και ταμπλό προβολής ,  κ.τ.λ.) παραχωρήθηκε δωρεάν από τα μέλη και τους φίλους του «Μέρα25 – Συμμαχία για την Ρήξη».

Είμαστε ίσως ο μόνος πολιτικός οργανισμός που δημοσιοποιούμε το κόστος της προεκλογικής μας καμπάνιας που φθάνει σήμερα στο τέλος της, μπροστά στην κρίσιμη εκλογική μάχη της 21ης Μάιου.

Το ποσό των χιλίων οκτακοσίων είκοσι (1.820) ευρώ που κοστολογήθηκε αυτή η καμπάνια μας και για την καταβολή του οποίου συνεισέφεραν από το υστέρημα τους πάνω από 15 άτομα, μοιάζει με «σταγόνα στον ωκεανό» μπροστά στις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που διέθεσαν τα κόμματα και οι υποψήφιοι του μνημονιακού και συστημικού τόξου.

Προκαλούμε τόσο τα κόμματα αυτά, αλλά κυρίως τους υποψηφίους τους, να δημοσιοποιήσουν και αυτοί με τη σειρά τους, έστω και μετά τις εκλογές, τα ποσά που διέθεσαν για τα χιλιάδες ιλουστρασιόν φυλλάδια με τα οποία έχουν κατακλύσει τις πόλεις και τα χωριά μας, για τις φαντασμαγορικές συγκεντρώσεις τους και για την  τεράστια διαφημιστική και προωθητική προβολή τους από τα Μ.Μ.Ε.

Γιατί κάποια στιγμή, όλα πρέπει να γίνουν αλλιώς …και στα Τρίκαλα.

ΜέΡΑ 25 - ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.