Τελευταίες Ειδήσεις

Χαλκιδική: Σκότωσε τη σύζυγό του μέσα στο παιδικό δωμάτιο - Ο 8χρονος περιφερόταν για ώρες στα αίματα


Μια νέα γυναικοκτονία που έγινε αυτή τη φορά στη Χαλκιδική και έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.


Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία στη Στρατονίκη Χαλκιδικής. 36χρονος σκότωσε εν ψυχρώ με καραμπίνα την 39χρονη σύζυγό του και αμέσως μετά αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο.


Όλα αυτά μπροστά στα μάτια του 8χρονου παιδιού τους που τραυματίστηκε από τα θραύσματα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.


Ένα παιδί με κινητικά προβλήματα που τη στιγμή που ο πατέρας του στόχευε με την καραμπίνα τη μητέρα του εκείνο ήταν γαντζωμένο στην αγκαλιά της.


Σε χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί το 8χρονο παιδί που τραυματίστηκε από το φονικό στη Χαλκιδική. Το αγοράκι, σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου φέρει βαθύ τραύμα μεταξύ του αγκώνα και της παλάμης.


Το άγριο φονικό έγινε τα ξημερώματα στο σπίτι της οικογένειας την ώρα που ο 36χρονος ετοιμαζόταν για τη δουλειά του. Σύμφωνα με πληροφορίες μπήκε στο παιδικό δωμάτιο που ήταν η γυναίκα του με τον γιο του πυροβολώντας την 4 φορές. Τα σκάγια βρήκαν την άτυχη γυναίκα στην πλάτη , τον ώμο, τον τράχηλο και τη μασχάλη.


Στη συνέχεια φαίνεται πως ο 36χρονος μεταφέρθηκε στο υπνοδωμάτιο έστρεψε την κάννη της καραμπίνας στο στόμα και πάτησε τη σκανδάλη.


Το αγοράκι που είχε τραυματιστεί και είχε δει τους 2 γονείς του να κείτονται νεκροί περπατούσε μόνο του μέσα στο σπίτι για 5 ολόκληρες ώρες ανήμπορο να αντιδράσει. Η 12χρονη κόρη του ζευγαριού ήταν στο σπίτι της γιαγιάς της.


Στις 11 το πρωί η θεία του δράστη και αυτόχειρα εντόπισε σε μία λίμνη αίματος το ζευγάρι και σε κατάσταση σοκ και χτυπημένο το 8χρονο παιδί.


Αστυνομικοί της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών αλλά και ιατροδικαστής έσπευσαν στον τόπο του εγκλήματος.


Συγγενείς και φίλοι της οικογένειας είναι σε σοκ και η σκέψη όλων στα δύο παιδιά, που μέσα σε μια στιγμή έμειναν ορφανά.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.