Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Τσίτσαρη Χρήστου στη Δ. Ε. Χασίων με το συνδυασμό του Σωτήρη Παπαχρήστου


Σαν βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη, να εύχεσαι να ‘ναι μακρύς ο δρόμος, γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις.


Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας, τον θυμωμένο Ποσειδώνα μην φοβάσαι…


Συνδημότες και συνδημότισσες με καπετάνιο το Σωτήρη Παπαχρήστο θα ανεβούμε μαζί στο πλοίο και με την εντολή που θα μας δώσουν οι πολίτες του Δήμου Μετεώρων, στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023 θα λύσουμε τις άγκυρες βγάζοντας το καράβι του Δήμου από την τετραετή παραμονή του στη Ξέρα.


Χαράζουμε πορεία πλεύσης σε ορίζοντα ανάπτυξης, κοινωνικής πρόνοιας για όλους, ισότητας μεταξύ των πολιτών. Με πνεύμα συνεργασίας και κατανόησης θα ξεπεράσουμε τα όποια προβλήματα και εμπόδια συναντήσουμε .


Θέλουμε να φέρουμε στο δήμο Μετεώρων, όλα όσα στερήθηκε αυτά τα χρόνια είτε από αδιαφορία, είτε από άγνοια και όχι να αποκομίσουμε συμφέροντα από το δήμο ούτε να δημιουργήσουμε ομάδες ημετέρων.

Θα έχουμε στο μυαλό μας συνεχώς το στόχο που έχουμε εξαρχής θέσει, και δεν υπάρχει περίπτωση να συμβιβαστούμε με κάτι λιγότερο, να εγκαταλείψουμε την προσπάθειά μας και να μην ολοκληρώσουμε σωστά το ταξίδι μας.


Όλοι μαζί με ενότητα θα κάνουμε μία δυνατή ομάδα για επιχειρηματική , αγροκτηνοτροφική και τουριστική ανάπτυξη του Δήμου Μετεώρων.


Συνδημότες και συνδημότισσες όλοι μαζί να προχωρήσουμε μπροστά όπως οι δείκτες του ρολογιού που δεν γυρίζουν ποτέ πίσω , για να μην χαθούν οι ευκαιρίες και όλοι οι πολίτες να γίνουν ενεργοί για να σταματήσει η αδράνεια και να γίνει ο Δήμος Μετεώρων ο Δήμος του Μέλλοντος .


ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΌ

ΤΣΙΤΣΑΡΗΣ ΧΡΉΣΤΟΣ

ΠΤΥΧΙΟΎΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΕΠΙΣΤΗΜΏΝ

ΚΑΙ ΔΗΜΌΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.