Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Τρικαλινός πρύτανης του ΑΠΘ Ν. Παπαϊωάννου στο Επικρατείας της Ν.Δ.


Υποψήφιος Βουλευτής, στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ στην ένατη  θέση  θα είναι στις   εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου  , ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης.


Τους υποψήφιους στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των εκλογών παρουσίασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Επικεφαλής του ψηφοδελτίου είναι η Ειρήνη Αγαπηδάκη ενώ στη δεύτερη και τρίτη θέση είναι οι Θεόδωρος Σκυλακάκης και Χρήστος Στυλιανίδης. Τέταρτη ανακοινώθηκε η Ιωάννα Λυτρίβη. Πέμπτος ο Γιώργος Σταμάτης, έκτη η Νεφέλη Χατζηιωαννίδου και έβδομη η μαραθωνοδρόμος Μαρία Πολύζου. Στην όγδοη θέση η δικηγόρος Γεωργία Παχαρίδη και ένατος ο πρύτανης του ΑΠΘ, Νίκος Παπαϊωάννου.


Κατά την αποδοχή της υποψηφιότητάς του ο κ. Παπαϊωάννου ανακοίνωσε την παραίτησή του από την Πρυτανεία του ΑΠΘ, παρότι δεν υπήρχε κάποιο νομικό κώλυμα. 


Ο κ. Μητσοτάκης, μιλώντας για τον Ν. Παπαϊωάννου είπε ότι «έχει ταυτίσει την πορεία του με τις μεγάλες αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε στα Πανεπιστήμιά μας. Ένας άνθρωπος που ως Πρύτανης του ΑΠΘ δεν δίστασε να συγκρουστεί αλλά και να ρίχνει γέφυρες όπου χρειάστηκε. Συμβολίζει την έμφαση που θέλουμε να δώσουμε την επόμενη 4ετια σε μεγάλα και εξωστρεφή Πανεπιστήμια».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.