Τελευταίες Ειδήσεις

Σεμινάριο μουσικής δωματίου και συναυλία


Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Τρικάλων πρόκειται να διοργανώσει Σεμινάριο Μουσικής Δωματίου από τις 19 έως τις 22 Απριλίου 2023.

Οι μουσικοί που έχουν προσκληθεί για να διδάξουν είναι οι φοιτητές του Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance του Λονδίνου, Πάρις Ριζάς Πιντζόπουλος και Ivan Illingworth.

Το σεμινάριο, μια μοναδική εμπειρία για όσους συμμετάσχουν, θα είναι ανοικτά για τα μέλη της ΣΟΝ, σπουδαστές μουσικής από τα ωδεία, μουσικές σχολές, και Μουσικά Σχολεία της πόλης και της ευρύτερης περιφέρειας. Θα πραγματοποιηθούν από τις 19 ως τις 21 Απριλίου στα Τρίκαλα, στη Δωροθέα Σχολή και στο Μουσείο Τσιτσάνη, ενώ το Σάββατο 22 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί συναυλία από τα άτομα που θα συμμετέχουν μαζί με τους διδάσκοντες. Γίνονται δεκτά σύνολα από 2 έως 5 ατόμων (με τουλάχιστον ένα έγχορδο όργανο) χωρίς όριο ηλικίας, αλλά και μεμονωμένα άτομα. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και το σύνολο προτίμησης είναι κουαρτέτο εγχόρδων (βιολί 1, βιολί 2, βιόλα, τσέλο). Το κάθε σύνολο θα παρακολουθήσει 1 – 3 ώρες μαθημάτων (αναλόγως του επιπέδου και του ρεπερτορίου), οι οποίες θα ανακοινωθούν, και θα λάβει μέρος σε μουσική εκδήλωση της Κυριακής.

Θα δοθεί η δυνατότητα στα παιδιά όλων των επιπέδων να δουλέψουν κομμάτια μουσικής δωματίου με υψηλού επιπέδου καθοδήγηση, να εμβαθύνουν στην τεχνική του οργάνου, στο ρεπερτόριο, αλλά και να προοδεύσουν καλλιτεχνικά. Τα κομμάτια θα επιλεγούν με βάση το επίπεδο, τις προσωπικές επιθυμίες και τους στόχους του κάθε μέλους. Τα μαθήματα θα είναι ανοιχτά και η παρουσία ακροατηρίου από τα ωδεία της πόλης και μαθητές του Μουσικού Σχολείου είναι επιθυμητή.

Δηλώσεις συμμετοχής:  κατεβάστε την Αίτηση σεμιναρίου 19-22 Απριλίου 2023

Υποβολή στα emails: epintzo@gmail.com  και sfmtrik@gmail.com

Για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία για τις αιτήσεις ή για θέματα ρεπερτορίου, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε στο: epintzo@gmail.com.

Γενικές  Πληροφορίες: Λένα Πιντζοπούλου: τηλ. 6946023823

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.