Τελευταίες Ειδήσεις

Οργισμένη παρέμβαση Δημήτρη Πλακιά: “Δεν σέβονται ούτε τα παιδιά μας που είναι μέσα στο χώμα”


Ο Δημήτρης Πλακιάς έχασε την κόρη του και τις δίδυμες ανιψιές του στη μοιραία αμαξοστοιχία στα Τέμπη. Με αφορμή όσα δήλωνε στο Πρωινό τη Δευτέρα η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη, σχετικά με την ψυχολογική υποστήριξη των οικογενειών, ο κ. Πλακιάς ζήτησε να παρέμβει τηλεφωνικά.

«Είμαι πολύ συγκινημένος και τρέμω από τα νεύρα μου με αυτά που ακούω… Δεν έχουν επικοινωνήσει με κανέναν. Να σταματήσουν να λένε ψέματα όλοι οι πολιτικοί. Έχουμε τον πόνο μας και μας κάνουν μπαλάκι. Φταίει αυτός, φταίει εκείνος, φταίει ο άλλος. Μέχρι στιγμές καθόμαστε στο σπίτι και κλαίμε. Από δω και πέρα θα βγούμε στους δρόμους και εμείς οι γονείς πλέον. Δεν σέβονται ούτε τον πόνο μας, ούτε τα παιδιά μας που είναι μέσα στο χώμα.

Ψέματα, ψέματα, ψέματα! Να βγει η υφυπουργός να μας πει πότε μας πήρε τηλέφωνο. Δεν μας πήρε κανείς τηλέφωνο, ένα sms δέχτηκα στις 9 Μαρτίου. Από το κράτος δεν μας πήρε κανείς ούτε από τους μεν ούτε από του δε, δεν μιλάω πολιτικά, δεν με ενδιέφερε ποτέ η πολιτική στη ζωή μου, αλλά κρίμα, κρίμα, κρίμα… Θα μας βρουν μπροστά».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.