Τελευταίες Ειδήσεις

Βουτιά Θανάτου 35χρονου στα Μετέωρα

 Την τελευταία του πνοή στους βράχους των Μετεώρων άφησε ένας 35χρονος από την Αθήνα που βρέθηκε νεκρός στο μονοπάτι που οδηγεί την Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος.

Το άψυχο σώμα του 35χρονου βρέθηκε από άνδρες της ΠΥ και του ΑΤ Καλαμπάκας μετά από σχετική ειδοποίηση καθώς την προηγούμενη ημέρα εντοπίστηκε στο πάρκινγκ της μονής το μοτοποδήλατό του το οποίο παρέμεινε όπως διαπιστώθηκε στην ίδια θέση και το πρωί της Τρίτης, γεγονός που κίνησε τις υποψίες και ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αρχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για αυτοκτονία του 35χρονου η οικογένεια του οποίου είχε δηλώσει την εξαφάνισή του στο ΑΤ Περιστερίου Αττικής.

Ο αυτόχειρας που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα έβαλε τέλος στη ζωή του πηδώντας από τον βράχο και κατέληξε στο μονοπάτι όπου και βρέθηκε νεκρός.

Η ανάσυρση της σορού έγινε με τη συνδρομή της 8ης ΕΜΑΚ ενώ την σχετική προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Μετεώρων ενώ στο τόπο του συμβάντος βρέθηκαν ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Τρικάλων Ευάγγελος Τσιορλίδας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμπάκας Βασίλειος Παπαγεωργίου και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Μετεώρων Ευάγγελος Λαφαζάνης.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.