Τελευταίες Ειδήσεις

Σύλλογος Γυναικών Τρικάλων μέλος-ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΜΑΡΤΗ 2023


Ο Σύλλογος Γυναικών Τρικάλων μέλος της ΟΓΕ απευθύνει κάλεσμα στις γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων να συμμετέχουν στην απεργιακή κινητοποίηση για το έγκλημα στα Τέμπη
                                                   8 Μάρτη στην πλατεία Ρήγα Φεραίου 11πμ

Ο Σύλλογος Γυναικών Τρικάλων μέλος της ΟΓΕ χαιρετίζει τις γυναίκες και τις καλεί να δώσουν μαχητικό «παρών» στον απεργιακό ξεσηκωμό μετατρέποντας την οργή και την αγανάκτησή τους για το προδιαγεγραμμένο  έγκλημα στα Τέμπη σε αγωνιστική συλλογική δράση. Με την παρουσία μας δηλώνουμε την αποφασιστικότητά μας να μην σιωπήσουμε, αλλά να αγωνιστούμε μ’ όλες μας τις δυνάμεις ξεσκεπάζοντας τις αιτίες και τους ενόχους: τους επιχειρηματικούς ομίλους, το κράτος τους και όλες τις κυβερνήσεις που στηρίζουν τις εγκληματικές πολιτικές  θυσιάζοντας τις ζωές των νέων ανθρώπων.

Η αγωνιστική δράση της ΟΓΕ και οι πρωτοβουλίες που  θα ξεδιπλώσουν οι Σύλλογοι και οι Ομάδες της  τις επόμενες ημέρες  για τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας κλιμακώνονται με το βλέμμα μας στραμμένο στο δολοφονικό έγκλημα. Η ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΕΙ.

Δεν διαπραγματευόμαστε το δικαίωμα των παιδιών μας να ζήσουν όπως τους αξίζει τον 21ο αιώνα. Δεν συμβιβαζόμαστε με τη βαρβαρότητα που έχει θάψει τις ζωές των παιδιών μας κάτω από τα κέρδη των ομίλων.

Ενώνουμε τις φωνές μας με τα εργατικά σωματεία και συμμετέχουμε στις απεργιακές συγκεντρώσεις των συνδικάτων ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΜΑΡΤΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ 11πμ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ

Εργατικά Σωματεία Τρικάλων:

·         Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών

·         Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Τρικάλων

 

6 Μάρτη 2023

Σύλλογος Γυναικών Τρικάλων μέλος της ΟΓΕ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.