Τελευταίες Ειδήσεις

Qatargate: Αποφυλακίζεται με βραχιολάκι o Φραντσέσκο Τζόρτζι


Με βραχιολάκι αποφυλακίζεται ο σύντροφος της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζόρτζι, για την υπόθεση του Qatargate.


Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας έχει δικαίωμα να ασκήσει έφεση μέσα σε 24 ώρες για την απόφαση αποφυλάκισης του Φραντσέσκο Τζόρτζι, ωστόσο αυτό δεν θα συμβεί.Η ανακοίνωση της ομοσπονδιακής εισαγγελίας:


«Στο πλαίσιο ευρείας κλίμακας έρευνας από την Ομοσπονδιακή Εισαγγελία και την Ομοσπονδιακή Αστυνομία για φερόμενες πράξεις εγκληματικής οργάνωσης, διαφθοράς και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, ένα άτομο παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου των Βρυξελλών.


Το συμβούλιο επιβεβαίωσε σήμερα την προληπτική κράτηση του Φ. Τ., αλλά υπό τον περιοριστικό όρο να φέρει ηλεκτρονικό βραχιόλι. Εάν ασκήσει έφεση κατά της απόφασης, θα εμφανιστεί ενώπιον του εφετείου εντός δεκαπέντε ημερών. Η Ομοσπονδιακή Εισαγγελία δεν θα ασκήσει έφεση στην απόφαση». 

Στο ίδιο κελί βρέθηκαν Τζόρτζι και Παντσέρι 


Ερωτήματα εγείρει το γεγονός ότι ο σύντροφος της Εύας Καϊλή και ο φερόμενος ως εγκέφαλος του Qatargate, Αντόνιο Παντσέρι, βρέθηκαν στο ίδιο κελί για μερικές ημέρες. Υπενθυμίζεται ότι ο Παντσέρι έχει κάνει συμφωνία με τις αρχές να δώσει πληροφορίες με αντάλλαγμα μείωση της ποινής του.


Τα κύρια ερωτήματα που προκύπτουν είναι τα εξής:


Πώς οι βασικοί πρωταγωνιστές μπήκαν στο ίδιο κελί;


Αντάλλαξαν πληροφορίες;


Τι συνέπειες μπορεί να έχει για την Εύα Καϊλή;


Υπενθυμίζεται, ότι ο Αντόνιο Παντσέρι έχει υπογράψει σύμφωνο με τις αρμόδιες αρχές δείχοντας ότι εχει μετανιώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.