Τελευταίες Ειδήσεις

Κοπή πίτας της ΔΗΜΤΟ Μετεώρων

Μήνυμα νίκης στις επερχόμενες εκλογές έστειλαν ο υπουργός Ενέργειας Κώστας Σκρέκας και τα στελέχη της ΔΗΜΤΟ Μετεώρων το απόγευμα της Κυριακής από την Καλαμπάκα κατά τη διάρκεια κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της τοπικής οργάνωσης του κυβερνώντος κόμματος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία επίσης των βουλευτών κ.κ. Λιούτα, Παπακώστα, των πολιτευτών κ.κ. Βλαχογιάννη και Χατζηγάκη, του Αναπληρωτή Γραμματέα Προγράμματος της ΝΔ Γιώργου Βλαχογιάννη, του προέδρου της Νομαρχιακής κ. Κουτσονάσιου, στελεχών, μελών και φίλων της παράταξης στο ξενοδοχείο "ΕΝΤΕΛΑΒΑΙΣ".

Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος ο οποίος ευχήθηκε μια καλή και ευλογημένη χρονιά, με υγεία και προκοπή.

Χαιρετισμό απεύθυνε η πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Μετεώρων κ. Αγορίτσα Ντούλα η οποία ευχαρίστησε όλους για την μεγάλη ανταπόκριση, ευχαρίστησε τα στελέχη της τοπικής οργάνωσης για την αμέριστη στήριξη και ευχήθηκε το 2023 να είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία και με νίκη του κόμματος στις εκλογές.

Ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κώστας Σκρέκας ευχήθηκε με τη σειρά του καλή χρονιά τονίζοντας ότι η κοπή της πίτας γίνεται σε προεκλογική περίοδο καλώντας όλους να στηρίξουν την ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη που παρά τις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης έχει παράξει ένα σημαντικό έργο για τη χώρα.

Σημείωσε πως παρά τις βολές που δέχεται η ΝΔ δημοκοπικά έχει διαφορά 6,5 με 7 μονάδες από τον ΣΥΡΙΖΑ κάτι που προαναγγέλλει ότι πως οι ψηφοφόροι θα δώσουν και αυτή τη φορά εντολή διακυβέρνησης στην κυβερνώσα παράταξη και τον πρωθυπουργό και κάλεσε όλους να δώσουν τον αγώνα για να κερδηθεί και αυτή εκλογική μάχη.



















Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.