Τελευταίες Ειδήσεις

Οι Κυρά Κατίνα


Του Γιώργου Βαίου

Η Κατίνα στο Facebook βρίσκει την ευκαιρία να κατινιάζει, μαζί με άλλες Κατίνες, κάτω από status, κάτω από φωτογραφίες, κάτω από αναρτήσεις παντός είδους, ώστε από κοινού, να χτυπήσουν πιο αποτελεσματικά, όποια «θύματα» θέλουν να ξεκατινιάσουν.

Αυτό που η Κατίνα αγνοεί, είναι ότι έχει δύναμη μόνο πάνω σε άτομα που βάλλονται από τις ίδιες τους τις ανασφάλειες. Σε άτομα που της δίνουν τη δύναμη να τα χτυπήσει. Αυτό που αγνοεί, είναι ότι στα άτομα που είναι σοβαρά, που έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και που λειτουργούν με ειλικρίνεια και αξιοπρέπεια, όχι μόνο είναι παντελώς αδύναμη, αλλά όσο περισσότερο προσπαθεί να χτυπήσει, τόσο περισσότερο γελοία φαίνεται στα μάτια τους.

Τόση ώρα φαντάζεστε την Κατίνα, σαν μια κυρία με ρόμπα, πασούμι και ρόλεϊ στο μαλλί. Όμως δεν είναι έτσι. Η Κατίνα μπορεί να είναι οτιδήποτε, απόφοιτος πανεπιστημίου, υψηλόβαθμο στέλεχος κάποιας υπηρεσίας, πολιτικός, τοπικός άρχων, δεν έχει περιορισμό φύλλου, ηλικίας ή μορφωτικού επιπέδου. Η Κατίνα μπορεί να είναι παντού και μπορεί να είναι ο καθένας.

Κάποιοι να το πάρετε χαμπάρι, γιατί σας βλέπουν και σας ακούνε. Είπαμε εκλογές μπροστά, αλλά κι ο «πάτος» έχει όριο και τρέξατε να πάτε και πιο κάτω!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.