Τελευταίες Ειδήσεις

Κοντά στους μελλοντικούς πρωταθλητές ο Θανάσης Παιδής

Σε μια σημαντική αθλητική συνάντηση, η οποία είχε εμβέλεια και πέρα από τα σύνορα της χώρας μας, παραβρέθηκε ο Θανάσης Παιδής… Ο λόγος για το 1ο Πανελλήνιο Τουρνουά Ελληνορωμαϊκής Πάλης Oghistos Cup 2023 που πραγματοποιήθηκε στον Πλατύκαμπο και συγκέντρωσε 30 συλλόγους με 300 αθλητές από Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία.

Αυτό το σπουδαίο αθλητικό γεγονός αποτέλεσε πόλο έλξης για περισσότερα από 1000 άτομα – αθλητές και συνοδούς - αποδεικνύοντας την τεράστια προστιθέμενη αξία αντίστοιχων διοργανώσεων.

Ο Θανάσης Παιδής είχε την ευκαιρία να συγχαρεί τους διοργανωτές - την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης και το Σύλλογο «Ογχηστός» - ενώ το Τουρνουά πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Κιλελέρ. Παράλληλα, με θερμά λόγια μίλησε για τον Βαλκανιονίκη Τριαντάφυλλο Χατζόπουλο, ενώ αντάλλαξε απόψεις με αθλητές και συνοδούς.

Θα πρέπει να καταγραφεί ότι ο χώρος της ελληνορωμαϊκής πάλης είναι εξαιρετικά οικείος για τον Θανάση Παιδή, καθώς έχει διατελέσει μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου «Παλαίστρα» και αρχηγός αποστολής σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Σε δήλωσή του ο Θανάσης Παιδής επισημαίνει τα εξής:

«Με μεγάλη χαρά παρακολουθήσαμε την εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου Πανελλήνιου Τουρνουά Ελληνορωμαϊκής Πάλης Oghistos Cup 2023 στον πάντα φιλόξενο Πλατύκαμπο και βρεθήκαμε κοντά στους μελλοντικούς πρωταθλητές.

Η παρουσία των αθλητών – αριθμητικά και ποιοτικά - όπως επίσης και των συνοδών που επισκέφθηκαν την περιοχή μας καταδεικνύει την ύψιστη σημασία που έχει η πραγματοποίηση αθλητικών γεγονότων.

Αξίζουν πολλά “μπράβο” στον Χάρη Χονδρονάσιο - προπονητή Συλλόγου «Ογχηστός», Ομοσπονδιακό τεχνικό Κλιμακίου Εθνικών Ομάδων Πάλης Κεντρικής Ελλάδας - για την εξαιρετική δουλειά που κάνει, όπως επίσης στη σπουδαία αθλήτρια και μεγάλη πρωταθλήτρια Κατερίνα Πιτσιάβα για όλες τις διακρίσεις της που μας κάνουν υπερήφανους.

Σ’ αυτό το σημείο θα πρέπει να επισημάνουμε ότι πράγματι είναι σημαντικές οι διακρίσεις, όμως ασύγκριτα σημαντικότερος είναι ο χαρακτήρας που διαπλάθεται στα παιδιά μέσα από τον Αθλητισμό. Γι’ αυτό και πρέπει να στηρίζουμε έμπρακτα τους αθλητικούς φορείς, καθώς το έργο που επιτελούν είναι σπουδαίο για το μέλλον της πατρίδας μας, τα νιάτα.

Παράλληλα, η Πάλη – αυτό το άθλημα που έρχεται από την ελληνική αρχαιότητα και έχει φέρει τόσες διακρίσεις στη χώρα μας- θα πρέπει με στοχευμένες παρεμβάσεις να ξαναβρεί την αίγλη και τη θέση που αξίζει στο σύγχρονο αθλητικό στερέωμα» υπογραμμίζει, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής. 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.