Τελευταίες Ειδήσεις

Άγριο έγκλημα στη Μύκονο


Το αιματηρό περιστατικό συνέβη ξημερώματα, όταν οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν για μια γυναίκα εντός ενός μπαρ, στην περιοχή Σκυλάμπελα της Μυκόνου.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μυκόνου μετά την εν ψυχρώ δολοφονία ενός 34χρονου Αλβανού που ζούσε εδώ και χρόνια στο νησί, από έναν 33χρονο Έλληνα που φέρεται να είναι γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής.

Ο 33χρονος κατηγορείται πως πυροβόλησε στο κεφάλι τον 34χρονο, έπειτα από διαπληκτισμό που είχαν σε νυχτερινό κέντρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της ΕΛ.ΑΣ., οι δύο άνδρες διασκέδαζαν με ξεχωριστές παρέες σε μπαρ, στην περιοχή Σκυλάμπελα.

Κάποια στιγμή, όμως, διαπληκτίστηκαν και στη συνέχεια βγήκαν έξω. Ο κατηγορούμενος έφυγε από το σημείο, αλλά μετά από λίγο επέστρεψε κρατώντας ένα κυνηγετικό όπλο.

Μόλις είδε τον 34χρονο τον πυροβόλησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο συνέλαβαν τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, στη Σύρο.

Πώς έγινε το αιματηρό επεισόδιο

Ο 33χρονος φερόμενος ως δράστης έφτασε μόνος του στο Αστυνομικό Τμήμα, σε πολύ άσχημη κατάσταση -όπως χαρακτηριστικά έλεγαν οι αστυνομικοί- λόγω της μεγάλης ποσότητας αλκοόλ που είχε καταναλώσει.

Σύμφωνα με το Star, άτομα που διασκέδαζαν στο μπαρ όπου βρίσκονταν οι δύο άνδρες υποστηρίζουν πως ο 33χρονος και ο 34χρονος είχαν διαμάχη για μία γυναίκα. Μαρτυρίες ατόμων που βρίσκονταν στο μαγαζί αναφέρουν πως ο 33χρονος ήταν αρκετά επιθετικός και έλεγε στον 34χρονο να μην ενοχλεί τη γυναίκα.

Περίπου στις 5:00 δημιουργήθηκε ένα επεισόδιο και μετά από παρότρυνση θαμώνων ο 34χρονος αποχώρησε. Στη συνέχεια ο δράστης πήρε την καραμπίνα που είχε στο σπίτι του και έστησε καρτέρι έξω από το μπαρ. Μόλις ο 33χρονος βγήκε τον πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές στο κεφάλι και παραδόθηκε στο ΑΤ μετά από μισή ώρα. Αστυνομικοί είπαν πως ο δράστης «είναι μεθυσμένος όσο δεν πάει» και «δεν έχει συνέλθει ακόμα». 



 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.