Τελευταίες Ειδήσεις

Γεύμα για τη λήξη του κυνηγιού με εκπλήξεις!!!

Φανατικοί λάτρεις του κυνηγίου αλλά και της περιοχής μας, γνωστοί επιχειρηματίες της πρωτεύουσας με τους εδώ φίλους τους αποχαιρέτησαν με ένα γεύμα το μεσημέρι του Σαββάτου στο ξενοδοχείο "ΠΗΝΕΑΣ" της Καλαμπάκας που αποτελεί το δικό τους καταφύγιο.

Τα πάντα άριστα οργανωμένα με πλούσια εδέσματα που ετοίμασε όπως πάντα με πολύ μεράκι η οικογένεια του "ΠΗΝΕΑ" και οι συνεργάτες της και με όπλο αυτή τη φορά την καλή διάθεση και αρκετό κους-κους γύρω από τις κυνηγετικές εξορμήσεις της σεζόν που κλείνει δημιούργησαν μια άριστη ατμόσφαιρα και με αποκριάτικο κλίμα για το οποίο φρόντισαν ο Mister AUTO MARIN-κατά κόσμον Τάσος Μαρινάτος-ο επιχειρηματίας Νίκος Πρινέας με την συνδρομή των λοιπών οικοδεσποτών Αφών Κυριακούλη, Ρούσσου και Τσουκλείδη.

Με καλό κρασί και όχι μόνο η ώρα κυλούσε όμορφα για όλους ενώ η έκπληξη περιελάμβανε για τους συνδαιτημόνες και ζωντανή μουσική που ανέβασε το κέφι στα ύψη με τραγούδι και χορό. Την παράσταση βέβαια έκλεψαν ο Τρικαλινός επιχειρηματίας Βασίλης Πέρκας και δικηγόρος Γιώργος Μιζάκης που ανέβηκαν στο πάλκο πιάνοντας την κιθάρα και τραγουδώντας γνωστές επιτυχίες απογείωσαν το κέφι αποδεικνύοντας συνάμα ότι έχουν και καλλιτεχνική φλέβα...

Την όμορφη παρέα πλαισίωσαν ακόμη ο δικηγόρος Γιώργος Μαγκούρας, ο π. Αντινομάρχης Γιώργος Γεωργίου, ο δημοσιογράφος Θανάσης Βλάχος, ο Τρικαλινός"Πλανητάρχης", οι συμμαθητές του Βασίλη Πέρκα Κώστας Κέφος και Τάκης Βούκιας κ.α. 

Όλοι τους ευχήθηκαν υγεία και του χρόνου πάλι μαζί στα αγαπημένα τους κυνηγοτόπια...












Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.