Τελευταίες Ειδήσεις

Επίθεση Γ. Οικονόμου στον Μητσοτάκη για την εσφαλμένη χάραξη του Ε65


Στην αντεπίθεση περνάει ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Γιώργος Οικονόμου, με αφορμή την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη, στο εργοτάξιο της Ε-65 στη Βασιλική. Ο τρικαλινός πολιτικός ζητά απάντηση από τον πρόεδρο της ΝΔ για την εσφαλμένη – όπως υποστηρίζει σε ανάρτηση του – χάραξη κατά τη μελέτη του έργου:


"Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφτηκε σήμερα το εργοτάξιο της Ε-65 στη Βασιλική. Δεν μας έχει απαντήσει όμως ο πρωθυπουργός περί της ευθύνης για την εσφαλμένη χάραξη κατά τη μελέτη του έργου. Ένα σφάλμα το οποίο καθυστέρησε ιδιαιτέρως αυτό το μεγάλο έργο και ένα σφάλμα, το οποίο το επιβαρύνεται ο ελληνικός λαός και όχι η κατασκευάστρια εταιρεία, που εξυπηρετεί σταθερά το μιντιακό-πελατειακό σύστημα της Νέας Δημοκρατίας.


Οι μεν στην προεκλογική περίοδο εγκαινίαζαν μουσαμάδες ως έργα μετρό Θεσσαλονίκης και οι δε επισκέπτονται εργοτάξια με σταθερές αναίτιες καθυστερήσεις.


Πλέον όμως υπάρχει και η τρίτη επιλογή, το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, που προεκλογικά φροντίζει να επικοινωνήσει το πρόγραμμα του στην κοινωνία και να δημιουργήσει ένα νέο συμβόλαιο με τον ελληνικό λαό".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.