Τελευταίες Ειδήσεις

Παράσταση διαμαρτυρίας την Τρίτη, 14 Φλεβάρη με συνάντηση Δ.Σ. Υγειονομικών και Διοίκηση του Γ.Ν. Τρικάλων, για ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας


Τα Συνταξιουχικά Σωματεία του Νομού μας θα πραγματοποιήσουν την

Την Τρίτη  14 Φλεβάρη, ώρα 12:00π.μ. στο  Γ. Νοσοκομείο Τρικάλων,

συνάντηση  με  τα  Δ.Σ.  των Συλλόγων Υγειονομικών, Εργαζομένων - Γιατρών - Κ.Υ. του Νομού μας και στην συνέχεια  συνάντηση με  τον Διοικητή  του Γ.Ν. Τρικάλων.

 

Η συνάντησή μας με παράσταση διαμαρτυρίας, πραγματοποιείται εξ’ αιτίας της άσχημης κατάστασης στον τομέα της Υγείας που επικρατεί  στο Νομό μας, ιδιαίτερα για την υπολειτουργία  Κλινικών, την έλλειψη Ειδικοτήτων Γιατρών αλλά και τις μεγάλες ελλείψεις στα Κέντρα Υγείας  του Νομού μας.

 

Οι συνταξιούχοι απαιτούν δημόσια δωρεάν υγεία για όλο το λαό.

          Οι συνταξιούχοι σε όλη την Περιοχή του Νομού μας, βιώνουμε καθημερινά τα αποτελέσματα των αντιλαϊκών πολιτικών και την άθλια κατάσταση που υπάρχει σε όλους τους τομείς της Δημόσιας Υγείας που ΔΕΝ μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μας.

          Οι ανάγκες των συνταξιούχων για Υγεία-Περίθαλψη-Πρόνοια,  δεν χωράνε στα προγράμματα της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ.

          Όσο θα συνεχίζεται η πολιτική των κυβερνήσεων με κριτήριο το κόστος - όφελος στον χώρο της Υγείας η κατάσταση θα γίνεται όλο και χειρότερη για όλο τον λαό. Με κερδισμένους τα μονοπώλια που θησαυρίζουν από τα δικά μας βάσανα.

         Διεκδικούμε ανυποχώρητα  δημόσια δωρεάν Περίθαλψη – Υγεία για όλους!

         

 

ΤΑ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.