Τελευταίες Ειδήσεις

«Απασφάλισε» ο Snik: «Σηκωθείτε από τον καναπέ, δουλέψτε, κάντε κάτι να βγάλετε τα λεφτά σας»


Ξέσπασε ο δημοφιλής τραπερ Σνικ, μετά από μηνύματα, που δέχθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο δημοφιλής τράπερ έκανε γυμναστική στο σπίτι του, ενώ σε stories που δημοσίευσε έδειχνε τα δύο του σκυλάκια, τα οποία ήταν έξω στη βροχή.


Όπως ήταν αναμενόμενο, δέχτηκε καταιγισμό μηνυμάτων, επειδή άφησε τα κατοικίδιά του στην κακοκαιρία. Ο τράπερ τότε, ξέσπασε μέσω των social media, τονίζοντας πως έξω στον κήπο υπάρχουν τα σπιτάκια τους, όπου και μπορούν να μπουν για να προστατευθούν από τη βροχή.


«Κάποιοι που μου στέλνετε "βάλε τα σκυλιά μέσα¨, άλλη δουλειά δεν έχετε να κάνετε; Σοβαρά; Θα είχα αφήσει τα σκυλιά μου έξω; Τα σκυλάκια έχουν σπιτάκια να μπουν. Άλλη δουλειά δεν έχετε να ασχοληθείτε, μπ*****. Σηκωθείτε από τον καναπέ, δουλέψτε, κάντε κάτι. Να βγάλετε τα λεφτά σας, άμα δεν γουστάρετε να βλέπετε τα story μου κάντε unfollow», είπε χαρακτηριστικά.


«Εγώ για εσάς το λέω, μάγκες. Κοιτάξτε το 2023 να γίνετε η καλύτερη version του εαυτού σας, να κάνω και εγώ το ίδιο. Σταματήστε να ασχολείστε τόσο με το δράμα, έχω χάσει και εγώ πολύ χρόνο να τσακώνομαι με τον κάθε βλάκα. Φέτος θέλω ηρεμία, τάξη και ασφάλεια. Οπότε, σηκωθείτε από τον καναπέ, βγάλτε τα λεφτά και κοιτάξτε τη δουλίτσα σας», συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.