Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Αν. Γραμματέας Προγράμματος της Ν.Δ. Γιώργος Βλαχογιάννης, στο ONE CHANNEL.


Συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ONE CHANNEL και στη δημοσιογράφο Όλγα Αντωνίου, έδωσε ο Αν. Γραμματέας Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Βλαχογιάννης.

 « Η Νέα Δημοκρατία στην τρέχουσα Κυβερνητική θητεία και παρά τις πολλές εξωγενείς αντιξοότητες, υλοποίησε πάνω από το 80 τοις εκατό του Προγράμματος της», τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Βλαχογιάννης.
 «Έγιναν για πρώτη φορά εδώ και 12 χρόνια, πάνω από 25.000 προσλήψεις εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων, 3000 προσλήψεις ιατρικού προσωπικού,4000 νοσηλευτικού προσωπικού, προσλήψεις στην Τοπική αυτοδιοίκηση κλπ, ενώ προγραμματίζονται μέσω ΑΣΕΠ αρκετές χιλιάδες ακόμη προσλήψεις ,στον ευρύτερο δημόσιο» ,συμπλήρωσε.
 «Μειώθηκε σημαντικά η ανεργία, αυξήθηκε η απασχόληση, δημιουργούνται νέες ευκαιρίες στην Ελλάδα με την ανάπτυξη της Οικονομίας σε ρυθμούς πολλαπλάσιους του Ευρωπαϊκού μέσου όρου. Για πρώτη φορά αυξάνονται οι συντάξεις,μετά από 12 ολόκληρα χρόνια και στη νέα Κυβερνητική μας θητεία,θα δοθεί έμφαση στην αύξηση των μισθών στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.»
 «Ταυτοχρονα αυξάνεται από την 1η Απριλίου – για τρίτη φορά- ο κατώτατος μισθός στον ιδιωτικό τομέα «, τόνισε ο Αν. Γραμματέας Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Δείτε εδώ την συνέντευξη: https://www.youtube.com/watch?v=oRzIYeVpqQY

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.