Τελευταίες Ειδήσεις

Χορηγία από την ΚΛΙΑΦΑ 3200 μαθητών στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών

Είναι γνωστό ότι η εταιρεία αναψυκτικών ΚΛΙΑΦΑ, σε συνεργασία με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών, χρηματοδοτεί την δωρεάν επίσκεψη 1500 μαθητών στο μουσείο. Είχε δε τέτοια επιτυχία το πρόγραμμα αυτό, που μέσα σε σχεδόν 24 ώρες έκλεισαν και οι 1500 θέσεις, ενώ μπήκαν σε αναμονή πάρα πολλά σχολεία.

Η εταιρεία, εκτιμώντας αυτή την ανταπόκριση, αποφάσισε την χρηματοδότηση και άλλων 1700 επισκέψεων, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό, αφού διευκολύνει με αυτόν τον τρόπο την πρόσβαση επιπλέον μαθητών στο μουσείο. Έτσι, ο συνολικός αριθμός των μαθητών, που χρηματοδοτείται η επίσκεψή τους από την εταιρεία, ανέρχεται στις 3200! Να σημειώσουμε εδώ ότι οι 1700 αυτές νέες θέσεις θα καλυφθούν από την λίστα αναμονής, που έχει δημιουργηθεί από την πρώτη ανακοίνωση του Μουσείου.

Το Μουσείο, για άλλη μία φορά, ευχαριστεί την ΚΛΙΑΦΑ για αυτήν της την απόφαση, καθώς και για το δώρο που δίνει στους μαθητές, που είναι μία τσάντα με αναψυκτικά, που είναι και τα μόνα στην Ελλάδα χωρίς συντηρητικά.

 




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.