Τελευταίες Ειδήσεις

Γιορτές χωρίς φως στη Νέα Ζωή-Βολές Βασταρούχα στην Δημοτική Αρχή

Αν και έγκαιρα είχε ενημερώσει τους αρμοδίους του Δήμου για αντικατάσταση λαμπτήρων ο τοπικός σύμβουλος της Νέας Ζωής Ηλίας Βασταρούχας εν τούτοις δεν υπήρξε ανταπόκριση και το χωριό έκανε γιορτές χωρίς φως όπως ο ίδιος αναφέρει σε σχετική του ανάρτηση. 

"Καλημέρα αγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι Χρόνια πολλά Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία. Θελω να ενημερώσω ότι 15/12/2022 κατέθεσα αίτηση ως εμφαίνεται (Αριθμός Πρωτοκόλλου 18348) για αποστολή καλαθοφορου οχήματος και αντικατάσταση καμένων λαμπτήρων και ντουι στο χωριό μας εν όψει και των εορτών. Οι γιορτές πέρασαν, φτάνει η γιορτή των φώτων και εμεις φως ακόμα δεν έχουμε δει ούτε καλαθοφορο οχημα ήρθε. Και για να προλάβω τις καλοπροαίρετες "ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ" οι λάμπες δεν μπορούν να αντικατασταθούν με το αυτοσχέδιο κοντάρι που έχει ο Πρόεδρος διότι είναι πολύ ψηλές, ενώ για την αντικατάσταση των ντουι απαιτούνται γνώσεις ηλεκτρολόγου. Επίσης να αναφέρω στο σημείο αυτό οτι δεν κάνω ούτε μικρόπολιτικη ούτε αντιπολίτευση. Παρουσιάζω τα γεγονότα όπως ακριβώς είναι στην πραγματικότητα. Ξεκαθαρη είναι πλέον η αδυναμία αντιμετώπισης των καθημερινών προβλημάτων από την Δημοτική Αρχή. Κυριε Δήμαρχε καλές και οι καραμέλες που μας στείλατε και οι ευχες σας αλλά ας επικεντρωθούμε να κλεισουμε καμια λακουβα στην πλατεία του χωριού όπως σας εχω αναφέρει εδώ και καιρό και είστε ενημερος

Υ.Γ. Η θητεία του συμβουλίου της Κοινότητας Αύρας λήγει στης 31/10/2023. Θερμή παράκληση να ενημερώνονται οι αρμόδιοι και εκλεγμένοι για οποιαδήποτε θέματα αφορούν το χωριό η έργα που πρόκειται να γίνουν δηλαδή ο Πρόεδρος και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου και όχι οι "ΜΗ" εκλεγμένοι και εν δυνάμει (επίσημα) υποψήφιοι σας στις επόμενες εκλογές!!!!!
Με εκτίμηση και σεβασμό
ΒΑΣΤΑΡΟΥΧΑΣ Σπ ΗΛΙΑΣ
ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΥΡΑΣ
(Εκ Νέας Ζωής)"





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.