Τελευταίες Ειδήσεις

Επισκέψεις σε μονάδες υγείας στο νομό Λάρισας του Αν Γραμματέα Προγράμματος ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Γιώργου Βλαχογιάννη

 Κλιμάκιο της Γραμματείας Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, υπό τον Αν. Γραμματέα  Γιώργο ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ,  τον ειδικό συνεργάτη  Βασίλη ΤΣΙΩΝΑ και τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Λάρισας κ. Ηλία ΣΟΥΦΛΙΑ, επισκέφθηκε δομές Υγείας στο Νομό Λάρισας, ως κάτωθι:

- Επίσκεψη στη διοίκηση της 5ης ΥΠΕ και συνεργασία  με τους Υποδιοικητές  Ηλία Τσιαούση και  Σταύρο Παπαγεωργίου.
Στη συνέχεια μαζί και με τον Υποδιοικητή Ηλία Τσιαούση, επισκέφθηκαν τον Διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου  κ. Δημήτρη
 Κατσικονούρη και τον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Γιώργο Αποστολίνα, ενώ ακολούθησε συνάντηση με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, για ανταλλαγή απόψεων. 
Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου τους υποδέχθηκε ο Διοικητής  κ. Γρηγόρης Βλαχάκης. Ακολούθησε διευρυμένη σύσκεψη με ιατρικό- νοσηλευτικό προσωπικό και ενημέρωση για την λειτουργία πρότυπων μηχανημάτων του νοσοκομείου, ενώ συναντήθηκαν και με εκπροσώπους της ΔΑΚΕ και της ΔΕΕΠ .
Στις συναντήσεις εργασίας  κύριο θέμα ήταν η κατάθεση ιδεών και προτάσεων για το καταρτιζόμενο νέο κυβερνητικό  πρόγραμμα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, καθώς και η προβολή - επικοινωνία του πλούσιου έργου που έχει επιτελέσει η παρούσα Κυβέρνηση στη θητεία της ,στον τομέα της Υγείας.










Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.