Τελευταίες Ειδήσεις

Το ελληνικό Frozen Yogurt της Κρι Κρι ταξιδεύει μέχρι την Κορέα


Συμμετοχή της ελληνικής γαλακτοβιομηχανίας στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων Seoul International Cafe Show

 

Αθήνα, 5 Δεκεμβρίου 2022 - Στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων Seoul International Café Show, που πραγματοποιήθηκε στην Κορέα στις 23-26 Νοεμβρίου, συμμετείχε η Κρι Κρι, στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης της παρουσίας της στην αγορά της Ασίας αλλά και παγκοσμίως.

 

Η  Διεθνής Έκθεση Τροφίμων Seoul International Cafe Show, η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο, λαμβάνει χώρα στο κέντρο της Σεούλ και προσελκύει επισκέπτες κυρίως από την Ασία αλλά και από τη Νότια Αμερική, τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Ωκεανία και την Αφρική. Φέτος, στην 21η διοργάνωσή της, συμμετείχαν 627 εταιρείες και 3.533 brands από 35 χώρες σε όλον τον κόσμο. Μεταξύ των εταιρειών ήταν και η Κρι Κρι η οποία συμμετείχε στην έκθεση για πρώτη φορά.

 

H Κρι Κρι έχει αναπτυσσόμενη παρουσία στη Νότια Κορέα μέσω του Greek Frozen Yogurt το οποίο κυκλοφορεί σε δύο γεύσεις, κλασική και ροδάκινο, ενώ πρόσφατα το προϊόν λανσαρίστηκε και σε μικρότερες συσκευασίες, ειδικά σχεδιασμένες για τη συγκεκριμένη αγορά, οι οποίες αναμένεται να ενισχύσουν περεταίρω την παρουσία της εκεί. Η ελληνική γαλακτοβιομηχανία κλείνει έναν χρόνο συνεργασίας με μεγάλη κορεάτικη εταιρεία διανομών και ήδη προγραμματίζεται η τοποθέτηση του Κρι Κρι Frozen Yogurt σε 15.000 νέα σημεία πώλησης στην Κορέα.

 

Η Νότια Κορέα αποτελεί μια δυναμική αγορά για την Κρι Κρι, ενώ υπάρχουν και περιθώρια περαιτέρω ανάπτυξης καθώς η συγκεκριμένη αγορά είναι αρκετά εξοικειωμένη με το ελληνικό γιαούρτι. Η Κρι Κρι διαφοροποιείται έναντι του ανταγωνισμού καθώς είναι η μοναδική εταιρεία στον κόσμο που χρησιμοποιεί το δικό της αυθεντικό ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι στην παραγωγή του Greek Frozen Yogurt. Το γεγονός αυτό συμβάλλει στα περιθώρια ανάπτυξης και ενίσχυσης της παρουσίας της στη συγκεκριμένη χώρα. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι στους άμεσους στόχους της εταιρείας είναι να εισέλθει και με το στραγγιστό γιαούρτι στην αγορά αυτή, ενώ ήδη έχουν πραγματοποιηθεί επαφές προς αυτήν την κατεύθυνση.

 

 

Κρι Κρι
Η εταιρεία Κρι Κρι είναι μια κερδοφόρα εξαγωγική γαλακτοβιομηχανία που κατέχει σαν μάρκα τη δεύτερη θέση σε όγκο στην ελληνική αγορά γιαουρτιού και παγωτού. Με ιστορία από το 1954, η Κρι Κρι παραμένει πιστή στο όραμά της από γενιά σε γενιά: να παράγει γιαούρτια, γάλα και παγωτά και να προσφέρει στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, τα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή απολαυστικές αυθεντικές γεύσεις που χαίρουν της προτίμησης των καταναλωτών. Οι αγνές και ποιοτικές πρώτες ύλες σε συνδυασμό με το μεράκι αλλά και την τεχνογνωσία της 100% Ελληνικής Γαλακτοβιομηχανίας με έδρα τις Σέρρες καθιστούν την εταιρεία ως έναν από τους πιο καθιερωμένους παίκτες του κλάδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.