Τελευταίες Ειδήσεις

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ


Αγαπητοί Συνδημότες έφτασαν οι τελευταίες μέρες του χρόνου όπου οι οικογένειες συγκεντρώνονται για να γιορτάσουν μία από τις μεγαλύτερες γιορτές της ορθοδοξίας μας, την γέννηση του Θεανθρώπου. Είναι εποχή για να δείξουμε αγάπη,  συμπόνια, καλοσύνη και κυρίως συγχώρεση των άλλων και του εαυτού μας. Έχουμε βγει από μια χρονιά γεμάτη δυσκολίες και  προκλήσεις, σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, που με την βοήθεια του Θεού  μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε και να ξεπεράσουμε. Βιώσαμε εμπειρίες  που θα αποδειχθούν πολύτιμες ενόψει του νέου έτους.

Ως Δήμος θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε υπηρεσίες προς τους συνδημότες μας επιδιώκοντας πάντα την βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας. Οι πόρτες μας είναι ανοιχτές για να δεχόμαστε καλόπιστες κριτικές, ειλικρινείς προτάσεις  που αποσκοπούν πάντα στην καλύτερη λειτουργία  του Δήμου μας.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι αυτές τις μέρες πρωταγωνιστούν οι λέξεις «αγάπη», «αισιοδοξία», «ελπίδα», «αλληλεγγύη». Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τις θυμόμαστε μόνο κατά τη διάρκεια των Άγιων αυτών ημερών , αλλά είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να αναλογιστούμε τι συμβαίνει γύρω μας, να νοιαστούμε για τον συνάνθρωπό μας, να χαρίσουμε αγάπη με όποιον τρόπο μπορούμε.

Εύχομαι σε όλους για  το νέο έτος, υγεία, αγάπη, ελπίδα, προσφορά, δύναμη και κάθε ευτυχία προσωπική και οικογενειακή.

Χρόνια πολλά σε όλους και μια ζωή γαλήνια, φωτεινή αισιόδοξη και πάντα χαρούμενη.

 

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ Γ. ΑΛΕΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.