Τελευταίες Ειδήσεις

Θανάσης Λιούτας: Επιστολή στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης με θέμα η πλατφόρμα για την ενίσχυση στους αγρότες λόγω της αύξησης των τιμών των λιπασμάτων να ανοίξει εκ νέου για όσους παραγωγούς δεν κατάφεραν να κάνουν την αίτησή τους



Επιστολή προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, απέστειλε ο Τρικαλινός Βουλευτής, Θανάσης Λιούτας, με σκοπό να ζητήσει από τον κ. Γεωργαντά, η πλατφόρμα για την ενίσχυση των 60 εκατομμυρίων ευρώ, για τους αγρότες λόγω της αύξησης των τιμών των λιπασμάτων, να τεθεί εκ νέου σε λειτουργία, ώστε να κάνουν την αίτησή τους και όσοι αγρότες δεν τα κατάφεραν το προηγούμενο διάστημα.

 

Ο Θανάσης Λιούτας, το τελευταίο διάστημα, έγινε δέκτης του αιτήματος πολλών παραγωγών μας, η πλατφόρμα να ανοίξει ξανά, καθώς οι ίδιοι δεν πρόλαβαν ή δεν είχαν την ενημέρωση το προηγούμενο διάστημα και έχασαν την προθεσμία.

 

Ο Βουλευτής ζήτησε από τον κ. Υπουργό να εξετάσει κάθε δυνατό περιθώριο, με σκοπό και άλλοι παραγωγοί μας, οι οποίοι επωμίζονται τις δύσκολες συνέπειες της ενεργειακής κρίσης και μπορούν να είναι δικαιούχοι, να λάβουν την ενίσχυση.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.